Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 19 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 15 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Νέοι στον συνδικαλισμό ενόψει των εκλογών του ΔΣΑ
[In]: Νέοι στον συνδικαλισμό ενόψει των εκλογών του ΔΣΑ

[In]: Νέοι στον συνδικαλισμό ενόψει των εκλογών του ΔΣΑ

Σε μια περίοδο που ο συνδικαλισμός έχει απαξιωθεί και που οι νέοι δεν ενδιαφέρονται να αναμιχθούν στα κοινά ορισμένοι έκαναν την διαφορά στα ψηφοδέλτια των εκλογών για τον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.
Σε ηλικία 33 χρόνων ο Σπυρίδων Αδάμ, δικηγόρος σήμερα στην Αθήνα αποφάσισε να είναι υποψήφιος για τις εκλογές του συλλόγου με τον σύνδεσμο «Ο Δικηγόρος – ολοι μαζί εμείς» γιατί όπως μας λέει.
«Το πιο κύριο για μένα, είναι ότι πέρα από όλα τα άλλα, υποστηρίζω τον μόνο εκ των υποψηφίων προέδρων που έχει χρησιμοποιήσει σε πλήρη έκταση τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας. Γνωρίζω δε καλά ότι η αισθητική του προσβάλλεται όσο και η δική μου από τη σημερινή εικόνα της Δικαιοσύνης: Η έλλειψη μηχανοργάνωσης είναι παγκοίνως γνωστή αν όχι παροιμιώδης, ενώ οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς δικηγόρους και πολίτες έχουν μείνει – στην καλύτερη των περιπτώσεων – στον 20ο αιώνα. Χρειαζόμαστε λοιπόν έναν Πρόεδρο που θα εισφέρει πολύ περισσότερη επιμονή και υπομονή πάνω στο θέμα της Ηλεκτρονικής Δικαιοσύνης από αυτήν που επέδειξαν οι δύο προηγούμενες διοικήσεις του Συλλόγου».
Μόλις στα 27 της χρόνια η Κατερίνα Καϊπάνου αποφάσισε να είναι υποψήφια με τον συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ….στην Πράξη», διότι θεωρεί πως είναι αναγκαία η συμμετοχή σας κοινά ιδιαίτερα στην πολύ κρίσιμη και δύσκολη περίοδο που διανύει ο κλάδος της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!