Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 3 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 9 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Μπακογιάννης: Ο Φύσσας θα μπορούσε να είναι γιος, αδελφός, φίλος του καθενός
[In]: Μπακογιάννης: Ο Φύσσας θα μπορούσε να είναι γιος, αδελφός, φίλος του καθενός

[In]: Μπακογιάννης: Ο Φύσσας θα μπορούσε να είναι γιος, αδελφός, φίλος του καθενός

Μήνυμα κατά του φασισμού έστειλε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά.
Ο κ. Μπακογιάννης σημειώνει στην ανάρτησή του πως γνωρίζει τι σημαίνει θυμός, οργή και μίσος, καθώς και η οικογένειά του αντιμετώπισε το χτύπημα της τρομοκρατίας, ενώ προσθέτει ότι ο Παύλος Φύσσας θα μπορούσε να είναι γιος, αδελφός, σύντροφος, φίλος του καθενός και της καθεμιάς μας.
«Ο φασισμός δεν δεν πεθαίνει με ευχές, αλλά με δικαιοσύνη και δημοκρατία. Και όσο δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, η δημοκρατία μας αποδυναμώνεται. Όχι μόνο για τη μνήμη του, αλλά για το μέλλον όλων μας» είναι το ξεκάθαρο μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη.
«Αναγνωρίσω την ευθύνη όλων μας, όσων μετέχουμε, από οποιαδήποτε θέση στον πολιτικό διάλογο, να υπερασπιστούμε έναν άλλον πολιτικό πολιτισμό. Χώρος για αντιπαράθεση άλλωστε πάντοτε θα υπάρχει. Και πρέπει να είναι σκληρή. Αρκεί να θυμόμαστε όμως πως υπάρχει πάντοτε ο επόμενος γύρος. Και πως αν δεν συγχωρήσουμε ο ένας τον άλλον, θα συνεχίσουμε να τρώμε τα σωθικά μας» καταλήγει ο κ. Μπακογιάννης, κάνοντας αναφορά και στο πολιτικό πεδίο -όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μετά από τα χρόνια της οικονομικής κρίσης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!