Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Μητσοτάκης: Η χώρα βιώνει πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό
[In]: Μητσοτάκης: Η χώρα βιώνει πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό

[In]: Μητσοτάκης: Η χώρα βιώνει πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό

Αθήνα
Η χώρα μας βιώνει έναν πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό, δήλωσε ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής αναφερόμενος στο περιστατικό δημοσιοποίησης ιδιωτικής υπόθεσης δικαστικού που συμμετείχε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες.
Παίρνοντας το λόγο κατά η συζήτηση του σχετικού νομοσχεδίου για την «Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία και Ανάπτυξη των Φορέων της και λοιπές διατάξεις», που εισήχθη προς ψήφιση την Τετάρτη στη Βουλή, ο κ. Μητσοτάκης ανέγνωσε την ανακοίνωσαη που εξέδωσαν χθες δικαστές και εισαγγελείς, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως ποτέ στην μεταπολιτευτική ιστορία δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση από τους δικαστές και τους εισαγγελείς, γιατί ποτέ δεν υπήρξαν τέτοια φαινόμενα μεθοδεύσεων για την εξόντωση όποιου στέκεται εμπόδια στα σχέδια της κυβέρνησης.
Πρόσθεσε πως η υπόθεση αυτή προκαλεί τα αντανακλαστικά της κοινωνίας και θα έπρεπε να προκαλεί και τα αντανακλαστικά του Κοινοβουλίου, τη στιγμή που ένα κόμματικό έντυπο, η Αυγή, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του δικαστή, την ημέρα που αυτός συμμετείχε στη συνεδρίαση του ΣτΕ. Είπε ακόμα ότι τα στοιχεία του αναδείχθηκαν στην Βουλή από τους «γνωστούς εργολάβους της λάσπης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!