Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Οι μεταρρυθμίσεις στην ατζέντα Μητσοτάκη στο Στρασβούργο
[In]: Οι μεταρρυθμίσεις στην ατζέντα Μητσοτάκη στο Στρασβούργο

[In]: Οι μεταρρυθμίσεις στην ατζέντα Μητσοτάκη στο Στρασβούργο

Μεταρρυθμίσεις και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, μεταναστευτικές ροές και σχέση ΕΕ – Τουρκίας, θέματα ασφάλειας και τρομοκρατία, ήταν τα βασικά θέματα για τα οποία έθεσαν ερωτήσεις οι συμμετέχοντες στην Ολομέλεια του Ευρωπαικού Λαικού Κόμματος στο Στρασβούργο στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Οι ερωτήσεις δίνουν μια καλή εικόνα για αυτά που απασχολούν τους άλλους για την Ελλάδα. Συζητήθηκε αρκετά το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του λαϊκισμού και τι ρόλο μπορεί να πάιξει η Ελλάδα στην περιφερειακή διοίκηση στην Ευρώπη», έλεγε παράγοντας που συνοδεύει τον πρόεδρο της ΝΔ.
Το πρώτο ερώτημα που θέτουν οι συνομιλητές του στον κ. Μητσοτάκη, έλεγε το ίδιο πρόσωπο, είναι πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, και αυτό απασχολεί όχι μόνο πολιτικούς αλλά και οικονομικούς κύκλους. «Και όχι με την έννοια ότι δεν πρέπει να διαταραχθεί ο εκλογικός κύκλος στη χώρα μας με εκλογές και να πάψει να τις ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης». Στην ΝΔ εκτιμούν ότι το 2018 θα είναι προεκλογικό έτος και η άποψη τους ενισχύεται όπως λένε από τον χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος ο Αλέξης Τσίπρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!