Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Λέσβος: Τραγωδία με πιθανές πολιτικές προεκτάσεις
[In]: Λέσβος: Τραγωδία με πιθανές πολιτικές προεκτάσεις

[In]: Λέσβος: Τραγωδία με πιθανές πολιτικές προεκτάσεις

Διαστάσεις πολιτικού θρίλερ δεν αποκλείεται να πάρει η τραγωδία με τις τρεις σορούς που εντοπίσθηκαν στις αρχές του μήνα σε ακτές της βορειοανατολικής Λέσβου.
Η τραγική υπόθεση συνεχίζει να προβληματίζει και να βρίσκεται υπό διερεύνηση προκειμένου να διαπιστωθεί αν σχετίζεται με την υπόθεση εξαφάνισης μιας οικογένειας αντιφρονούντων από την Τουρκία οι οποίοι διώκονται ως συνεργάτες του Γκιουλέν και επιχείρησαν να διαφύγουν στην Ελλάδα.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνδέουν τις δύο υποθέσεις καθώς οι τρεις σοροί που εντοπίσθηκαν στην Λέσβο, δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί.
Απαντήσεις στο μυστήριο, αν πρόκειται δηλαδή για μέλη της οικογένειας των αντιφρονούντων, αναμένεται να δοθούν από τις εργαστηριακές εξετάσεις DNA. Αν και οι αρμόδιες Λιμενικές Αρχές είχαν κινήσει από την αρχή όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες, είχαν ενημερώσει το Τουρκικό προξενείο δεν έχουν λάβει ακόμα καμία απάντηση . Τηρώντας τις νόμιμες διαδικασίες οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές μετά την ιατροδικαστική εξέταση ζήτησαν να ληφθεί και γενετικό υλικό, ώστε να μπορεί να γίνει ταυτοποίηση, όταν ζητηθεί.
Οι τρεις σοροί –ενός άνδρα, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού έμειναν όλες αυτές τις ημέρες στα αζήτητα και αποφασίσθηκε η ταφή τους στο μουσουλμανικό –προσφυγικό νεκροταφείο στο Κάτω Τρίτος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!