Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Λάθος διεύθυνση της εισαγγελέως Γ. Τσατάνη είχαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.
[In]: Λάθος διεύθυνση της εισαγγελέως Γ. Τσατάνη είχαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

[In]: Λάθος διεύθυνση της εισαγγελέως Γ. Τσατάνη είχαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.

Αθήνα

Ερωτήματα προκαλούν αναφορές αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. ότι «υπήρχαν προβλήματα στη φύλαξη της δικαστικής λειτουργού κυρίας Γεωργίας Τσατάνη επειδή τους είχε δοθεί παλαιότερα διαφορετική διεύθυνση διαμονής (σε άλλη πολυκατοικία της οδού Ιπποκράτους) και υπήρξε νεότερη ενημέρωση μόλις λίγα 24ωρα πριν από την εναντίον της βομβιστική επίθεση».

Σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματικούς, «προκαλεί απορίες το πώς οι ένοπλοι γνώριζαν τον πραγματικό χώρο διαμονής της εισαγγελέως που μέχρι προ μερικών ημερών αγνοούσε η ΕΛ.ΑΣ. Φαίνεται ότι μέλη ένοπλων οργανώσεων γνωρίζουν σημαντικά στοιχεία για σπίτια και κινήσεις δικαστών, γεγονός που μας προβληματίζει».

Την ίδια ώρα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναμένουν την «κύρια» προκήρυξη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς για την έκρηξη βόμβας την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, όπου αναμένεται και η ανάλυση του νέου σχεδίου επιθέσεων της οργάνωσης με τίτλο «Νέμεσις». Κύριος ωστόσο φόβος είναι να γίνει σύντομα νέα ενέργεια από τους «Πυρήνες», που κλείνουν εννέα χρόνια ένοπλης δράσης…

Μετά την έκρηξη βόμβας κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε η εισαγγελέας δημοσιοποιήθηκε επιστολή της που είχε αποστείλει στο αρχηγείο της ΕΛ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!