Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 6 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Κυβερνητικών «πυρών» συνέχεια για την απόφαση για την Ηριάννα
[In]: Κυβερνητικών «πυρών» συνέχεια για την απόφαση για την Ηριάννα

[In]: Κυβερνητικών «πυρών» συνέχεια για την απόφαση για την Ηριάννα

Αθήνα
«Η δικαιοσύνη δημιουργεί την υπόνοια ότι κρίνει και σταθμίζει με κριτήρια πέραν της νομικής κρίσης» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τη δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας.
«Είναι μια κακή εξέλιξη. Η χθεσινή απόφαση καταγράφεται στο ‘μαύρο βιβλίο’ της ελληνικής Δικαιοσύνης» πρόσθεσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».
Στα θέματα οικονομικής πολιτικής, ανέφερε ότι «η Ελλάδα θα βγει στις αγορές όταν θα είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι» και πρόσθεσε: «Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές εδώ και 7 χρόνια και ο στόχος του προγράμματος είναι να μπορούμε να χρηματοδοτούμε το χρέος μας χωρίς τον επίσημο τομέα».
Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ακόμη πως η η απόφαση για την έξοδο στις αγορές δεν εξαρτάται από συμβουλές των οίκων ή από παραινέσεις από εκείνους που ασχολούνται με θέματα αγορών.
«Θα πάρουμε την απόφαση όταν εκτιμήσουμε ότι είμαστε στο καλύτερο σημείο και θα πάρουμε το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, θέλουμε να ετοιμάσουμε το έδαφος για το χρόνο μετά το καλοκαίρι του 2018, δεν μας ενδιαφέρει μια έξοδος για επικοινωνιακούς λόγους» σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτοντας ότι η απόφαση θα ληφθεί αφού κριθεί η εικόνα των ελληνικών ομολόγων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!