Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
12 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Κίνημα Αλλαγής: Πυρά κατά κυβέρνησης για ελληνοτουρκικά και Novartis
[In]: Κίνημα Αλλαγής: Πυρά κατά κυβέρνησης για ελληνοτουρκικά και Novartis

[In]: Κίνημα Αλλαγής: Πυρά κατά κυβέρνησης για ελληνοτουρκικά και Novartis

Σφοδρή επίθεση εναντίον της κυβέρνησης για τη στάση στα ελληνοτουρκικά και το Σκοπιανό καθώς και για τις εξελίξεις στην υπόθεση της novartis αλλά και την οικονομία εξαπέλυσε το Κίνημα Αλλαγής.
Στην απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε την Παρασκευή η κυβέρνηση με αφορμή την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα καλείται να κινητοποιηθεί και να αναλάβει πρωτοβουλίες στο ενώ κατηγορείται για προχειρότητα, αδράνεια και χαλαρότητα, που όπως επισημαίνεται δεν εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα. Στην ανακοίνωση ασκείται αυστηρή κριτική στον Π. Καμένο για τον οποίο τονίζεται ότι σε αντίθεση με τη ψύχραιμη στάση της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων, επέδειξε επικίνδυνη επιπολαιότητα. Για το Μακεδονικό επαναλαμβάνεται η πρόταση για σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών και τονίζεται ότι το Κίνημα Αλλαγής επιβεβαιώνει την απόφαση του για ανάγκη επίλυσης του ζητήματος που όμως θα είναι συνολική και δεν το «σαλαμοποιεί».
Για το σκάνδαλο της Novatis Κίνημα Αλλαγής «ζητά την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών, του σκανδάλου Novartis» τονίζει όμως ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατρέψει ένα υπαρκτό σκάνδαλο σε μηχανή λάσπης κατά πολιτικών της αντιπάλων. Παρεμβαίνει στο έργο της Δικαιοσύνης και καταπατά κάθε έννοια κράτους δικαίου». Το Κίνημα Αλλαγής, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση « ζητά να χυθεί παντού άπλετο φως και θα στηρίξει όλες τις ενέργειες της Δικαιοσύνης για την αναζήτηση της αλήθειας, προς πάσα κατεύθυνση ανεξαιρέτως». Επισημαίνει πάντως ότι « η κυβερνητική πλειοψηφία επιχειρεί να συγκροτήσει ένα δικονομικό πλαίσιο που δεν θα επιτρέψει την επί της ουσίας έρευνα. Στόχος της είναι όχι η αποκάλυψη της αλήθειας, αλλά η δημιουργία σκιών που θα βαραίνουν τους αντιπάλους της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!