Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
17 °C 10 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
12 °C 10 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Κίνημα Αλλαγής: «Λευκός καπνός» για το συνέδριο και την Κεντρική Επιτροπή

[In]: Κίνημα Αλλαγής: «Λευκός καπνός» για το συνέδριο και την Κεντρική Επιτροπή

Δημήτρης Χόνδρος
Δύο μέρες πριν την έναρξη των εργασιών του ιδρυτικού συνεδρίου του οι οργανωτικές εκκρεμότητες εξακολουθούν να ταλαιπωρούν το Κίνημα Αλλαγής. Παρά την αρχική διάθεση για συνεννόηση που υπήρξε στην συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου, μέχρι χθες, δεν υπήρξε συμφωνία επί των συμβιβαστικών προτάσεων που κατέθεσε η Φώφη Γεννηματά.
Παράλληλα στην χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση της Κοινοβολευτικής Ομάδας του Ποταμιού εκφράστηκε έντονος προβληματισμός για την πορεία του Κινήματος Αλλαγής και τη θέση του Ποταμιού μέσα σε αυτό.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη συνεδρίαση επισημάνθηκε το κατά πόσο μπορεί το Ποτάμι σε ένα σχήμα στο οποίο δεν έχει την πλειοψηφία να περάσει τις “ιδιαίτερες” απόψεις που έχει σε μια σειρά απο σημαντικά πολιτικά ζητήματα. Επί της ουσίας, δηλαδή αναπτύχθηκε ένας προβληματισμός για την συμμετοχή του Ποταμιού στο εγχείρημα.
Θεωρείται απίθανο το Ποτάμι να εγκαταλείψει το όχημα του Κινήματος Αλλαγής δύο μέρες πριν το ιδρυτικό του συνέδριο. Αλλά η συζήτηση θα συνεχιστεί και σήμερα.
Της συνεδρίασης της ΚΟ του Ποταμιού είχε προηγηθεί μια ακόμη άκαρπη προσπάθεια να υπάρξει συμφωνία στο θέμα του τρόπου ανάδειξης της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής.
Η πρόταση για ορισμό της αναλογικά, μετά από συμφωνία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου σκόνταψε στα παζάρια για τα ποσοστά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!