Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων
[In]: Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων

[In]: Κατεπείγουσα έρευνα για τις καταγγελίες του ΚΚΕ περί συνακροάσεων

Αθήνα
Διαβεβαιώσεις ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει όλες τις προσπάθειες για τη διερεύνηση των καταγγελιών του ΚΚΕ περί συνακροάσεων παρείχε ο κυβέρνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.
  • «Περίεργες συνακροάσεις» καταγγέλλει το ΚΚΕ

Οι καταγγελίες αξιολογούνται από την κυβέρνηση ως «εξαιρετικά σοβαρές», ως εκ τούτου έχουν ήδη δοθεί οι σχετικές εντολές προς τις αρμόδιες αρχές.
«Οι καταγγελίες του ΚΚΕ για συνακροάσεις στα τηλεφωνικά κέντρα του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, του Ποταμιού και της ΝΔ είναι εξαιρετικά σοβαρές. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει κάθε επιχειρησιακό, θεσμικό και νομικό περιθώριο για τη διερεύνησή τους. Ήδη έχουν δοθεί οι σχετικές κατευθύνσεις στους αρμοδίους, ώστε να υπάρξει άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.
ΟΤΕ: Δόθηκε εντολή για άμεση διερεύνηση
Ο ΟΤΕ από την πλευρά του ενημερώνει ότι έχει δοθεί εντολή για άμεση τεχνική διερεύνηση του θέματος.
«Από τους μέχρι στιγμής ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν δεν παρατηρήθηκε κάποια δυσλειτουργία. Ο τεχνικός έλεγχος συνεχίζεται. Η Διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ενημερώσει τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ για τις ενέργειες που απαιτούνται προς τις αρμόδιες αρχές για την περαιτέρω νόμιμη διερεύνηση της καταγγελίας» αναφέρει

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!