Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Kadjar και Captur RS και με ιαπωνικά γονίδια στα σχέδια της Renault
[In]: Kadjar και Captur RS και με ιαπωνικά γονίδια στα σχέδια της Renault

[In]: Kadjar και Captur RS και με ιαπωνικά γονίδια στα σχέδια της Renault

Μια υψηλών επιδόσεων «αναπροσαρμογή» των SUV της προετοιμάζει η Renault ακολουθώντας την γνωστή RenaultSport συνταγή η οποία όμως, θα εμπλουτιστεί και με γονίδια από την Nismo, το τμήμα που επιλαμβάνεται τις εκδόσεις επιδόσεων της Nissan με δεδομένη τη σχέση των δύο εταιρειών.
«Δεν βρίσκω κανένα λόγο για να μην υπάρξει ένα SUV με τα διακριτικά και τις προδιαγραφές της RenaultSport. Αντιθέτως μάλιστα, θεωρώ ότι τα SUV έχουν απόλυτη σχέση με την «κατηγορία» των επιδόσεων. Έχουμε ήδη εξελίξει ορισμένα πρωτότυπα και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι κάτι τέτοιο μπορεί να λειτουργήσει απολύτως. Αν ρίξετε δε μια ματιά στον ανταγωνισμό θα δείτε ότι ήδη υπάρχουν τέτοιου είδους εφαρμογές οι οποίες και λειτουργούν απολύτως. Μπορεί λοιπόν να λειτουργήσει για το Renault Captur όσο και για το Nissan Juke», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Bruno Ancelin υπεύθυνος προγραμματισμού προϊόντων για την Renault.
Παράλληλα με την επιβεβαίωση για την εξέλιξη σπορ εκδόσεων των crossover, το στέλεχος της γαλλικής φίρμας αποκάλυψε ότι, στο πλαίσιο του πολλαπλασιασμού των σπορ εκδόσεων, διερευνώνται όλες οι εκδοχές για πιο στενή συνεργασία μεταξύ της RenaultSport και της Nismo.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!