Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
26 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Το in.gr στη Βραδιά του Ερευνητή [Βίντεο]
[In]: Το in.gr στη Βραδιά του Ερευνητή [Βίντεο]

[In]: Το in.gr στη Βραδιά του Ερευνητή [Βίντεο]

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου διεξήχθη η Βραδιά του Ερευνητή, μια μεγάλη γιορτή για την επιστήμη και την έρευνα, η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο σε περισσότερες από 300 πόλεις σε όλη την Ευρώπη.
Με σύνθημα «Γνώρισε τη μαγεία της Έρευνας», η βραδιά πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, με ελεύθερη είσοδο, ενώ ως διοργανωτές συμμετείχαν ερευνητές από τα μεγαλύτερα ερευνητικά κέντρα της χώρας, όπως το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών και Ερευνητικό Κέντρο «ΑΘΗΝΑ» αλλά και πολλοί ακαδημαϊκοί, επιστημονικοί και εκπαιδευτικοί φορείς.
Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής Χρήστος Ζερεφός, ακαδημαϊκός, με το ιδιαίτερα επίκαιρο θέμα «Όταν πάψουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα να είναι ακραία».
Οι επισκέπτες, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τη γνώση τους μέσα από ποικίλες πειραματικές επιδείξεις, διαδραστικά εργαστήρια, παιχνίδια και προβολές, ενώ απόλαυσαν σύγχρονα και καινοτόμα τεχνολογικά επιτεύγματα ελλήνων ερευνητών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!