Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [In]: Υμνούν οι οπαδοί, αγανακτούν οι ενάντιοι στο «ρεσιτάλ σοκ και δέους» του Τραμπ
[In]: Υμνούν οι οπαδοί, αγανακτούν οι ενάντιοι στο «ρεσιτάλ σοκ και δέους» του Τραμπ

[In]: Υμνούν οι οπαδοί, αγανακτούν οι ενάντιοι στο «ρεσιτάλ σοκ και δέους» του Τραμπ

Ουάσινγκτον
Υποτίθεται πως σκοπός των συνεντεύξεων Τύπου είναι να βγάζουν ειδήσεις, αλλά η πρώτη «σόλο» προεδρική συνέντευξη Τύπου του Τραμπ έγινε είδηση από μόνη της: Κρίνοντας από το πώς γίνεται αντιληπτή στην αμερικανική δημόσια σφαίρα (αλλά και στα ΜΜΕ πέραν του Ατλαντικού), ο καταλληλότερος χαρακτηρισμός για το ρεσιτάλ είναι «φοβερό» -είτε με την έννοια του εκπληκτικού για τους υποστηρικτές του Τραμπ, είτε με την έννοια του τρομακτικού για τους αντιτιθέμενους.
  • Τραμπ: «Παρέλαβα χάος», Τύπος «ανέντιμος» και νέο διάταγμα

Το τι είπε ο πρόεδρος στη συνέντευξη Τύπου διάρκειας 77 (ναι, 77) λεπτών για το τι έχει κάνει στις 28 ημέρες στην εξουσία (δικαιολογείται όποιος πίστευε ότι έχει περάσει πολύ περισσότερος καιρός) έχει τουλάχιστον τόση σημασία όσο το πώς το είπε. Πηδούσε από το ένα θέμα στο άλλο χωρίς να δίνει παρά ελάχιστες πληροφορίες, όμως η βάση της συνέντευξής του ήταν ενιαία: Από τη μία τα… συγχαρητήρια στον ίδιο για την «εκπληκτική» (great) δουλειά που κάνει και από την άλλη η επίθεση στον ανέντιμο Τύπο που τον «θάβει».
Για την σχέση του Τραμπ με τον Τύπο έχουν χυθεί τόνοι μελανιού, αλλά το κεντρικό από τη συνέντευξη είναι η λειτουργία της στο αμερικανικό κοινό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!