Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Ηχηρή παρεμβαση Αλιβιζάτου για τη στοχοποίηση του αντιπροέδρου του ΣτΕ
[In]: Ηχηρή παρεμβαση Αλιβιζάτου για τη στοχοποίηση του αντιπροέδρου του ΣτΕ

[In]: Ηχηρή παρεμβαση Αλιβιζάτου για τη στοχοποίηση του αντιπροέδρου του ΣτΕ

Αθήνα
Ρουκέτες για την στοχοποίηση και τον εκβιασμό του αντιπροέδρου του ΣτΕ εξαπέλυσε μέσω του ΣΚΑΙ ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Νίκος Αλιβιζάτος.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «σπονδή υπέρ της Ιστορίας του πιο ανεξάρτητου δικαστηρίου της χώρας την πλειοψηφία των 16 δικαστών που αποφάνθηκαν υπέρ του παραδεκτού της προσφυγής των καναλιών κατά του νομού Παππά».
Ο κ. Αλιβιζάτος τόνισε ότι τέτοια πράγματα σε βάρος ενός τέτοιου κορυφαίου δικαστή, όπως χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο αντιπρόεδρο του ΣτΕ, δεν έχουν ξαναγίνει.
Όπως εξήγησε ο εκβιασμός σε βάρος του δικαστή ήταν άμεσος. «Μετά την πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ ήρθε η πρώτη προειδοποιητική βολή σε βάρος του με διάφορα δημιοσεύματα. Όταν είδαν ότι δεν τους φοβήθηκε και την περασμένη Παρασκευή τήρησε την ίδια έντιμη στάση έβγαλαν στη δημοσιότητα και το όνομά του. Όμως δεν πέτυχαν τον σκοπό τους γιατί απεδείχθη ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι με σθένος.»
Ο κ. Αλιβιζάτος εκτίμησε ότι στην απόφαση του ΣτΕ επί της ουσίας του θέματος η πλειοψηφία θα είναι πολύ μεγαλύτερη, γιατί οι παραβιάσεις του Συντάγματος είναι κραυγαλέες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!