Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 8 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 8 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: VW I.D. Vizzion Concept: Ηλεκτροκίνηση… κορυφής
[In]: VW I.D. Vizzion Concept: Ηλεκτροκίνηση… κορυφής

[In]: VW I.D. Vizzion Concept: Ηλεκτροκίνηση… κορυφής

Η γερμανική φίρμα συμπληρώνει τον χάρτη των ηλεκτροκίνητων σχεδίων της για το μέλλον, δίνοντας μέσω ενός teaser, την πρώτη -τρόπος του λέγειν- εικόνα για ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο το οποίο δυνητικά θα αποτελέσει την κορυφαία ηλεκτροκίνητη πρόταση στην γκάμα των Γερμανών.
Το πρωτότυπο sedan θα πραγματοποιήσει τη πρεμιέρα του στην προσεχή έκθεση της Γενεύης η οποία ξεκινά στις 6 Μαρτίου και σύμφωνα με τις συστάσεις, εκτός από τον αμιγώς ηλεκτροκίνητο χαρακτήρα και τις premium προδιαγραφές που υπόσχονται οι Γερμανοί, θα διαθέτει σύστημα πλήρους αυτόνομης οδήγησης το οποίο η VW αποκαλεί «ψηφιακό σωφέρ».
Εξ ου και το I.D. Vizzion Concept θα στερείται τιμονιού και πεντάλ προεικονίζοντας ένα πλήρως αυτόνομο μέλλον το οποίο θα βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και θα είναι σε θέση να διδάσκεται από τις συνθήκες αλλά και να μαθαίνει τις προτιμήσεις των επιβατών του οι οποίοι δεν θα χρειάζεται να εμπλακούν στη διαδικασία οδήγησης.
Για την ακρίβεια, η VW περιγράφει το αυτόνομο σκεπτικό στο οποίο υπακούει το αυτοκίνητο ως ιδανικό για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολία στην οδήγηση λόγω π.χ. ηλικίας, στοιχείο το οποίο σε συνάρτηση με την υπόσταση του αυτοκινήτου ως ενός επιβλητικών διαστάσεων τετράθυρου μοντέλου με μήκους 5,11 μ. και premium προδιαγραφές καθιστά το I.D.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!