Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [In]: Goldman Sachs: Μετακίνηση υπαλλήλων εκτός Λονδίνου πριν το Brexit
[In]: Goldman Sachs: Μετακίνηση υπαλλήλων εκτός Λονδίνου πριν το Brexit

[In]: Goldman Sachs: Μετακίνηση υπαλλήλων εκτός Λονδίνου πριν το Brexit

Αθήνα
Η Goldman Sachs θα αρχίσει να μετακινεί εκατοντάδες εργαζομένους εκτός Λονδίνου πριν επιτευχθεί μια συμφωνία για το Brexit στο πλαίσιο των σχεδίων έκτακτης ανάγκης για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε σήμερα, Τρίτη, ο διευθύνων σύμβουλος του ευρωπαϊκού βραχίονα της εταιρίας.
«Θα αρχίσουμε να εφαρμόζουμε αυτά τα σχέδια έκτακτης ανάγκης», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Νοντ, διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs International στο CNBC.
«Για αυτή την πρώτη περίοδο, είναι πράγματι η περίοδος κατά την οποία θέτουμε σε εφαρμογή τα σχέδια έκτακτης ανάγκης, (αφορά) σε εκατοντάδες άτομα σε σχέση με οτιδήποτε πάνω από αυτό», δήλωσε.
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία διαζυγίου με την ΕΕ στις 29 Μαρτίου, ξεκινώντας δύο χρόνια διαπραγματεύσεων που θα καθορίσουν το μέλλον της Βρετανίας και της Ευρώπης.
Το μεγαλύτερο μέρος των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της Goldman βρίσκονται στη Βρετανία, όπου απασχολεί περίπου 6.000 εργαζομένους.
Ο Νοντ δήλωσε ότι το μεγάλο ερώτημα σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης είναι εάν η Βρετανία και η ΕΕ θα συμφωνήσουν σε μεταβατικές ρυθμίσεις καθώς προσπαθούν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το Brexit, μια διαδικασία που ορισμένοι φοβούνται ότι θα μπορούσε να διαρκέσει παραπάνω από τη διετή περίοδο διαπραγματεύσεων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!