Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [In]: Eπιστημονική διημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη στην Αθήνα
[In]: Eπιστημονική διημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη στην Αθήνα

[In]: Eπιστημονική διημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη στην Αθήνα

Αθήνα
H Παθολογική-Διαβητολογική Κλινική και το Διαβητολογικό Κέντρο του ΙΑΣΩ General διοργανώνουν Επιστημονική διημερίδα με θέμα «Σακχαρώδης Διαβήτης 2016: Από τη μητέρα και την κύηση, για το νεογνό, το παιδί, τον έφηβο, τον ενήλικα, έως και την τρίτη ηλικία. Νεότερες θεραπείες στην καθημερινή κλινική πρακτική. Σύγχρονη στρατηγική για την πρόληψη επιπλοκών».
Η διημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου και το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Divani Palace Acropolis (Παρθενώνος 19, Αθήνα).
Επιστημονικός υπεύθυνος της διημερίδας είναι ο Αντώνιος Λέπουρας, Ειδικός Παθολόγος-Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής Διαβητολογικής Κλινικής και Διαβητολογικού Κέντρου του ΙΑΣΩ General. Χαιρετισμούς θα απευθύνει ο Dr. Γ. Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. του Ομίλου ΙΑΣΩ, ενώ παράλληλα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι ομιλητές διαφόρων ειδικοτήτων με θεματολογία που στοχεύει τόσο στις νεότερες θεραπείες όσο στον τομέα της πρόληψης των επιπλοκών.
Ο Σακχαρώδης Διαβήτης συνεχίζει να αυξάνει τα ποσοστά εμφάνισης και επίπτωσής του επί του πληθυσμού. Επιπλέον, οι πολλές και δυσάρεστες συν-νοσηρότητες που τον ακολουθούν (καρδιαγγειακά νοσήματα, το διαβητικό πόδι, παθήσεις του οφθαλμού, οι κακοήθειες και η ΧΑΠ) παραμένουν σε πολύ υψηλά ποσοστά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!