Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 11 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Εντός του 2018 η πρεμιέρα του ηλεκτρικού BMW iNEXT SUV Concept
[In]: Εντός του 2018 η πρεμιέρα του ηλεκτρικού BMW iNEXT SUV Concept

[In]: Εντός του 2018 η πρεμιέρα του ηλεκτρικού BMW iNEXT SUV Concept

Η βαυαρική φίρμα θα δώσει σύντομα μια γεύση από την νέα κατεύθυνση του ηλεκτρικού της μέλλοντος, αποκαλύπτοντας σύντομα την πρωτότυπη εκδοχή ενός SUV το οποίο θα οδηγηθεί στην παραγωγή από το 2021.
Το BMW iNEXT SUV Concept όπως είναι προς το παρόν γνωστό, αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο των Βαυαρών το οποίο θα αξιοποιήσει μια νέα πολυχρηστική αρχιτεκτονική της BMW η οποία θα επιτρέπει την χρήση αμιγώς ηλεκτρικών, plug-in υβριδικών όσο και συμβατικών συνόλων.
Η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική δεν θα είναι μόνο πολυσυλλεκτική σε ό,τι αφορά το είδος των μηχανικών συνόλων με τα οποία θα μπορεί να συνδυαστεί αλλά και ως προς τις μπαταρίες, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες συστάσεις, θα μπορεί να φιλοξενήσει συστοιχίες ιόντων λιθίου διαφορετικής απόδοσης η οποία θα ποικίλλει, από 60 kWh έως 120 kWh, αντιστοιχώντας σε αυτονομία από 450 χλμ. έως 700 χλμ.
Ακόμα περισσότερη ποικιλομορφία αναμένεται στις αποδόσεις ισχύος καθώς η συγκεκριμένη αρχιτεκτονική θα μπορεί να υποστηρίξει σύνολα απόδοσης από 136 έως 450 ίππους.
Αντίστοιχη ευελιξία θα υπάρχει και ως προς τη διάταξη καθώς η νέα αρχιτεκτονική θα μπορεί να φιλοξενήσει ένα, δύο ή τρία ηλεκτρικά μοτέρ σε συνδυασμό ή μη με κινητήρα εσωτερικής καύσης αναλόγως με το κατά πόσο το ζητούμενο είναι, η αποδοτικότητα, η τετρακίνηση ή η επιδόσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!