Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [In]: Ενημέρωση για τον διαβήτη εν πλω και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου
[In]: Ενημέρωση για τον διαβήτη εν πλω και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου

[In]: Ενημέρωση για τον διαβήτη εν πλω και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου

Αθήνα
Ενημέρωση εν πλω και δωρεάν μετρήσεις σακχάρου είχαν την ευκαιρία να κάνουν οι επιβάτες που επιβιβάστηκαν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στο πλοίο «Νήσος Μύκονος», το οποίο εκτελούσε τον δρομολόγιο Πειραιάς – Καβάλα, με ενδιάμεσους σταθμούς, την Σύρο, τη Μύκονο, την Ικαρία, τους Φούρνους, τη Σάμο, τη Χίο, τη Μυτιλήνη και την Λήμνο.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Πάμε Αιγαίο! …για ν’ αλλάξουμε τον Διαβήτη», που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, και εκπονείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, περισσότερα από 100 άτομα υποβλήθηκαν σε μέτρηση σακχάρου, πριν το πλοίο φτάσει στον πρώτο σταθμό του, το λιμάνι της Σύρου.
Πολλές ήταν οι απορίες του κοινού αναφορικά με τον διαβήτη, τις φυσιολογικές τιμές του σακχάρου στο αίμα καθώς και τον τρόπο ελέγχου του μέσω της διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας. Μεγάλες ήταν όμως και οι διακυμάνσεις στα αποτελέσματα των μετρήσεων, καθώς καταγράφηκαν τιμές από 77 mg/d έως και 400 mg/dL.
Όμως, η δράση δεν περιορίστηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καθώς η ομάδα των ειδικών ξημερώματα του Σαββάτου 15 Οκτωβρίου αποβιβάστηκε στη Σάμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!