Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 10 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Η εφαρμογή που πρέπει να έχει κάθε φοιτητής στο κινητό του

[In]: Η εφαρμογή που πρέπει να έχει κάθε φοιτητής στο κινητό του

Φαντάσου το εξής απλό σενάριο σε μία κανονική μέρα σαν μια τέτοια θα ξεκινήσει τουλάχιστον. Πας στη σχολή σου, κάθεσαι στο αμφιθέατρο, στο κυλικείο ή οπουδήποτε αλλού και μπορείς απλά με μία μόνο κίνηση να δεις τι κάνουν ή τι λένε οι συμφοιτητές σου σε κάθε άλλο τμήμα ή σημείο της σχολής.
Την ίδια στιγμή, περνάει από μπροστά σου κάποιος που βλέπεις καμιά φορά αλλά φυσικά δεν έχεις το θάρρος να τον/την προσεγγίσεις. Οποιαδήποτε άλλη μέρα το προσπερνάς, όχι σήμερα, αφού πλέον μπορείς όχι μόνο να μάθεις περισσότερα για αυτόν/αυτήν αλλά και να ξεκινήσεις μία συζήτηση για να γνωριστείτε καλύτερα.
Μπορείς όμως να απομακρυνθείς κιόλας, πηγαίνοντας και σε άλλες σχολές κάθε πόλης της χώρας ώστε να δεις «τι παίζει» και εκεί.
Η μέρα σου σίγουρα δεν θα ήταν πλέον κανονική, θα ήταν φοβερή. Όλα τα παραπάνω είναι δυνατά με το Self’it, το social app που δημιουργήθηκε για τους έλληνες φοιτητές.
Το Self’it φτιάχτηκε από μία μικρή ομάδα Ελλήνων φοιτητών και τελειόφοιτων και ήδη από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας το έχει προσελκύσει χιλιάδες φοιτητές σε περίπου 700 διαφορετικές περιοχές.
Είναι ένα social app στο οποίο κάνεις εγγραφή, δηλώνεις τη σχολή σου και από εκεί και πέρα μπορείς να μοιράζεσαι δημοσιεύσεις, φωτογραφίες, στιγμές και ιστορίες με συμφοιτητές στην ίδια σχολή με εσένα την ίδια στιγμή, να μιλάς στο chat σε πραγματικό χρόνο με άτομα που βρίσκεστε στην ίδια σχολή ή στην ίδια περιοχή, να ανακαλύπτεις τα καλύτερα φοιτητικά στέκια κάθε πόλης και φυσικά να βλέπεις ανά πάσα στιγμή το πώς τα περνάνε οι φοιτητές σε κάθε πόλη και κάθε σχολή της χώρας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!