Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και προνομιακά πακέτα συντήρησης/επισκευής από την Renault
[In]: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και προνομιακά πακέτα συντήρησης/επισκευής από την Renault

[In]: Δωρεάν χειμερινός έλεγχος και προνομιακά πακέτα συντήρησης/επισκευής από την Renault

Στο πλαίσιο του προγράμματος Total Care της Renault , το οποίο έχει ως στόχο την σταθερή παροχή άριστων υπηρεσιών After Sales σε όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της, η γαλλική φίρμα προσφέρει και αυτό το χειμώνα δωρεάν έλεγχο 25 σημείων, σε όλους τους κατόχους Renault ώστε να ενημερωθούν έγκαιρα και αξιόπιστα για τις πιθανές ανάγκες συντήρησης και επισκευής του οχήματος τους.
Ο δωρεάν χειμερινός έλεγχος 25 σημείων αφορά σε όλα τα οχήματα Renault, ανεξάρτητα από τον τύπο και την ηλικία τους, ενώ δυνητικά μπορεί να συμπληρωθεί από πακέτα συντήρησης και επισκευής σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές .
Τα συγκεκριμένα πακέτα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εργασιών, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στον κάτοχο του αυτοκινήτου να γνωρίζει εξαρχής το ακριβές κόστος της επισκευής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα Total Care προσφέρει πλήρη κάλυψη ακόμα και για οχήματα με ηλικία άνω των 5 ετών, στο πλαίσιο του Total Care 5+, με προσφορές συντήρησης που ξεκινούν από τα 58 ευρώ -συμπεριλαμβανομένου κόστους εργασίας, ανταλλακτικών και Φ.Π.Α.
Για το δωρεάν έλεγχο και περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με τα προνόμια του προγράμματος Renault Total Care το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της Renault.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!