Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Δοκιμές Playstation VR στο Golden Hall με ραντεβού
[In]: Δοκιμές Playstation VR στο Golden Hall με ραντεβού

[In]: Δοκιμές Playstation VR στο Golden Hall με ραντεβού

Στον 2ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall, στην “Playstation Area” υποδέχεται η Sony όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από την εμπειρία που προσφέρει το headset Virtual Reality που αξιοποιεί αποκλειστικά το Playstation 4.
Το “THE PLAYROOM VR” περιλαμβάνει 6 παιχνίδια τα οποία θα επιτρέπουν σε όλους τους νέους χρήστες του PS VR να απολαύσουν την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας με άλλους χρήστες.
Οι δοκιμές διεξάγονται υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου προσωπικού μετά την εγγραφή των ενδιαφερόμενων στη διεύθυνση https://psvr-events.software.eu.playstation.com/el_GR/register#/details, για ραντεβού σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα (διάρκεια 30 λεπτά), Παρασκευή και Σάββατο από τις 14 Οκτωβρίου και μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου 2016. Το κάλεσμα απευθύνεται σε άτομα άνω των 12 ετών.
  • Συμβουλευτείτε τον επίσημο οδηγό της Sony για το Playstation VR: https://blog.eu.playstation.com/2016/10/03/playstation-vr-the-ultimate-faq/

To Sony Playstation VR κυκλοφορεί από τις 13 Οκτωβρίου αντί 410 ευρώ περίπου και η Playstation 4 Camera κοστίζει περί τα 50-60 ευρώ. Μπορείτε επίσης να δείτε τις τιμές για τίτλους VR για το PS VR (από 25 έως 60 ευρώ).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!