Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
25 °C 9 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
25 °C 10 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: ΔΕΘ: Τα ενσταντανέ της υποσυνείδητης οπτικής
[In]: ΔΕΘ: Τα ενσταντανέ της υποσυνείδητης οπτικής

[In]: ΔΕΘ: Τα ενσταντανέ της υποσυνείδητης οπτικής

Η παράδοση θέλει τη ΔΕΘ να είναι το γεγονός που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας πολιτικής σεζόν.
Οι περισσότερες ειδήσεις βγαίνουν απ’ όσα υπόσχεται, στην έναρξη της έκθεσης, ο εκάστοτε πρωθυπουργός από το βήμα του Βελλίδειου. Κι απ’ όσα απαντά στις εξαγγελίες, το επόμενο σαββατοκύριακο, ο εκάστοτε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Κι όμως, σε αυτήν την εβδομάδα που μεσολαβεί μεταξύ των συγκεκριμένων εμφανίσεων των προέδρων των δυο μεγαλύτερων κομμάτων υπάρχουν πολλές άλλες ενδιαφέρουσες σκηνές.
Σκηνές που ο φωτογραφικός φακός αποτυπώνει κι οι οποίες ενίοτε μαρτυρούν για τους εικονιζόμενους πολιτικούς πολύ περισσότερα απ’ όσα εκείνοι δηλώνουν στις συνεντεύξεις τύπου και τις ομιλίες τους. Ή για να το πούμε και φιλοσοφικά -με την άδεια του Βάλτερ Μπένγιαμιν- ο φωτογραφικός φακός αποκαλύπτει τις υποσυνείδητες οπτικές τους με τον ίδιο τρόπο που η ψυχανάλυση αποκαλύπτει τις υποσυνείδητες αιτίες. Ιδού, λοιπόν, μια συλλογή από τέτοια στιγμιότυπα από την φετινή, 82η ΔΕΘ.
Αλέξης Τσίπρας Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αναμφισβήτητα στόφα πολιτευτή. Στην περίπτωση του, βέβαια, η ΔΕΘ είναι μια ευκαιρία για λουτρό στο λαό. Εξάλλου, μετά από δυόμισι χρόνια στο Μαξίμου, μάλλον, δεν μπορεί να κάνει βόλτα στην Ερμού αλά Μακρόν και να βγάλει σέλφι με το πλήθος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!