Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
13 °C 4 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
10 °C 13 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [In]: Citroen Berlingo 2018: Το νέο στυλ της χρηστικότητας
[In]: Citroen Berlingo 2018: Το νέο στυλ της χρηστικότητας

[In]: Citroen Berlingo 2018: Το νέο στυλ της χρηστικότητας

Η γαλλική φίρμα πιστή στην υπόσχεσή της, κάνει τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς του πολυχρηστικού της μοντέλου -του πρώτου του νέου είδους απο την τριπλέτα του PSA Group- υιοθετώντας μάλιστα μια αρκετά διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με τα συνήθη μέτρα της κατηγορίας τόσο σε αισθητικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο.
Έτσι, μεταφράζοντας το σχεδιαστικό κώδικα που εισήγαγε το C4 Cactus στις ανάγκες του αμαξώματος του, το Berlingo αποκτά μια ενδιαφέρουσα αισθητική, ιδίως αν συνυπολογίσει κανείς τα συνήθη δεδομένα της κατηγορίας.
Παράλληλα με την νέα του εμφάνιση, το LCV της Citroen «μεταπηδά» και σε μια νέα πλατφόρμα, και συγκεκριμένα, την EMP2 του PSA Group η οποία υπόσχεται να μεγιστοποιήσει τα οφέλη του αμαξώματος χάρη στην πιο αποδοτική διάταξη, αλλά και να επιφέρει σημαντικές τόσο σε επίπεδο κινητήρων όσο και τεχνολογικού εξοπλισμού.
Ενδεικτικό ως προς τη βελτιστοποίηση της διάταξης είναι ότι χάρη στο πλήρως επίπεδο πάτωμα το Berlingo υπόσχεται να προσφέρει την μεγαλύτερη χωρητικότητα της κατηγορίας του ανεξαρτήτως έκδοσης και μήκους αμαξώματος.
Αναλυτικότερα, η «μικρότερη» έκδοση M η οποία έχει μήκος 4,4 μέτρα προσφέρει χωρητικότητα 775 λίτρων, μέγεθος που υπερβαίνει κατά 100 λίτρα αυτό της αντίστοιχης σημερινής εκδοχής του μοντέλου, ενώ 28 αποθηκευτικοί χώροι στο θάλαμο επιβατών μπορούν να φιλοξενήσουν επιπλέον 186 λίτρα μικροαντικειμένων και όχι μόνο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!