Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [In]: Η «Αποστολή» στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς
[In]: Η «Αποστολή» στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς

[In]: Η «Αποστολή» στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς

Αθήνα

Με πολλαπλές δράσεις συνεχίζει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τη στήριξης του στους ακρίτες.

Κλιμάκιο του Οργανισμού με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Δήμτσα, ταξίδεψε στην Καστοριά και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη παρέδωσε δέματα αγάπης σε 150 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης, επισκέφθηκε σχολεία στο Νεστόριο και την Μεσοποταμία ενώ παράλληλα συνεχίστηκε η μεγάλη πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης και πρόληψης για την άνοια.

Ο Μητροπολίτης Καστορίας κ.κ. Σεραφείμ μιλώντας, τόσο στους μαθητές των σχολείων όσο και στην μεγάλη ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τη νόσο Alzheimer στο Επιμελητήριο της πόλης, εξέφρασε τις ευχαριστίες στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β’ για την αγάπη που δείχνει στους ακρίτες της Καστοριάς και παρουσίασε το συστηματικό φιλανθρωπικό έργο που πραγματοποιεί η Εκκλησία της Ελλάδος σε μια ακόμη κρίση που περνά η χώρα μας.

Ο κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα λέγοντας ότι « σήμερα δεν ξέρουμε που πηγαίνουμε και τι θα ξημερώσει αύριο. Ξέρουμε μόνο ότι υπάρχει φτώχεια, δυσκολία, ανεργία, ανασφάλεια, έλλειψη σεβασμού του προσώπου του συνανθρώπου μας, εκμετάλλευση και πίεση».

Η Διευθύντρια του «Καρελλείου» κ.Ευθυμιοπούλου Κατερίνα στην ομιλία της ανέφερε ότι στόχος της πανελλαδικής εκστρατείας είναι «η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου προκειμένου να επιτυγχάνεται η έγκαιρη διάγνωση της νόσου Alzheimer η οποία είναι αποφασιστικής σημασίας για τον ασθενή και τους οικείους του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!