Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [In]: Αεροπλάνα θα ρίξουν εμβόλια για τη λύσσα στη Μακεδονία και τη Θράκη
[In]: Αεροπλάνα θα ρίξουν εμβόλια για τη λύσσα στη Μακεδονία και τη Θράκη

[In]: Αεροπλάνα θα ρίξουν εμβόλια για τη λύσσα στη Μακεδονία και τη Θράκη

Αθήνα
Καιρού επιτρέποντος, δολώματα που περιέχουν το εμβόλιο για τη λύσσα και προορίζονται για τις αλεπούδες θα ριφθούν από αέρος τις επόμενες μέρες σε περιοχές της Μακεδονίας και της Ξάνθης, όπως είχε γίνει και τα προηγούμενα χρόνια.
Σύμφωνα με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, αεροπλάνα από την αερολέσχη Ξάνθης θα πραγματοποιούν πτήσεις για έξι με επτά ημέρες, καλύπτοντας περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, της Κεντρικής Μακεδονίας, ενδεχομένως και της Περιφερειακής Ενότητα Σερρών.
Στη συνέχεια, γύρω στις 27 Οκτωβρίου, τα αεροσκάφη θα μετακινηθούν στην αερολέσχη Παναγίτσας από όπου θα επιχειρήσουν για 5-6 ημέρες, καλύπτοντας άλλες περιοχές της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
Στις αρχές Νοεμβρίου, τα αεροπλάνα θα απογειώνονται από την Τερψιθέα Λάρισας για περίπου 5 ημέρες, και θα καλύψουν περιοχές της Θεσσαλίας, νότιες περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας και σχεδόν όλη την περιφερειακή ενότητα Πιερίας.
Στα μέσα Νοεμβρίου θα αρχίσει η κάλυψη περιοχών της Ηπείρου και των δυτικών περιοχών της Στερεάς Ελλάδας.
Η Περιφέρεια διευκρινίζει ότι ρίψεις των εμβολιακών δολωμάτων δεν θα πραγματοποιηθούν σε κατοικημένες αστικές και περιαστικές περιοχές, μεγάλα οδικά δίκτυα, λίμνες κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IN

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!