Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ημερησία]: Στην τελική ευθεία οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών
[Ημερησία]: Στην τελική ευθεία οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών

[Ημερησία]: Στην τελική ευθεία οι αλλαγές στις διοικήσεις των τραπεζών

Πυρετώδεις είναι οι περί τις τράπεζες διαβουλεύσεις, αφού σε τελική ευθεία εισέρχονται οι διοικητικές αλλαγές των πιστωτικών ιδρυμάτων, ενώ προωθούνται άμεσα τα θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση των μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Στην Τράπεζα Πειραιώς αυτήν ή την άλλη εβδομάδα αναμένεται να συγκληθεί το διοικητικό συμβούλιο. Με τη σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι διοικητικές αλλαγές στην τράπεζα, με τον πρόεδρο και τον Ceo να ανακοινώνονται μαζί. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ο SSM έχει δώσει την έγκρισή του για το πρόσωπο του κ. Γιώργου Χατζηνικολάου, ο οποίος προτείνεται για τη θέση του προέδρου της Τράπεζας Πειραιώς.

Εν τω μεταξύ, στα χέρια του υπουργού Οικονομικών έχει αποσταλεί και η πρόταση της Επιτροπής Επιλογής του ΤΧΣ για τις θέσεις του διευθύνοντος και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου. Οι δύο αυτές θέσεις πρέπει να καλυφθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας, καθώς στις 18 Οκτωβρίου λήγει η τρίμηνη προθεσμία για την εκλογή νέας διοίκησης, μετά την παραίτηση της προηγούμενης που είχε γίνει στις 18 Ιουλίου. Κοντά βρίσκονται οι εξελίξεις και σε ό,τι αφορά την Εθνική Τράπεζα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!