Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ημερησία]: Σύσκεψη Τσακαλώτου – Στουρνάρα – Δραγασάκη: Στο τραπέζι διοικήσεις τραπεζών, «κόκκινα δάνεια» και χρέος
[Ημερησία]: Σύσκεψη Τσακαλώτου – Στουρνάρα – Δραγασάκη: Στο τραπέζι διοικήσεις τραπεζών, «κόκκινα δάνεια» και χρέος

[Ημερησία]: Σύσκεψη Τσακαλώτου – Στουρνάρα – Δραγασάκη: Στο τραπέζι διοικήσεις τραπεζών, «κόκκινα δάνεια» και χρέος

Όλα τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ελληνική οικονομία και τις τράπεζες, βρέθηκαν στο επίκεντρο της σύσκεψης στην αντιπροεδρία της κυβέρνησης, ανάμεσα στον αντιπρόεδρο Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.

Οι εξελίξεις στο ζήτημα των τραπεζών που αφορούν τις αλλαγές διοικήσεων καθώς και οι εκκρεμότητες που αφορούν την διαχείριση «κόκκινων δανείων», η β΄ αξιολόγηση και το ζήτημα του χρέους κυριάρχησαν στη συνάντηση.

Υψηλόβαθμος τραπεζικός παράγοντας υποστήριξε πριν από λίγο ότι «το παν είναι να κλείσει γρήγορα η β΄ αξιολόγηση. Αυτό είναι το κλειδί».

Ο ίδιος παράγοντας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι «υπάρχει πυρετός διαβουλεύσεων, στο ευρωπαϊκό στρατόπεδο, με πρωτοβουλία, κυρίως της ΕΚΤ, προκειμένου να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση στο θέμα του χρέους.

«Όλοι μιλάνε με όλους υπάρχουν πολλοί παίκτες που ενδιαφέρονται να βρεθεί λύση, και αυτό μας επιτρέπει να είμαστε αισιόδοξοι. Ενημερώσαμε τον Στουρνάρα για την αξιολόγηση», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!