Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ημερησία]: Συνεργασία για την προβολή της Αθήνας
[Ημερησία]: Συνεργασία για την προβολή της Αθήνας

[Ημερησία]: Συνεργασία για την προβολή της Αθήνας

Την ενίσχυση της συνεργασίας του υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων για την τουριστική ανάπτυξη της Αθήνας και την προβολή και προώθηση του προορισμού στο εξωτερικό συμφώνησαν η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, σε πρόσφατη συνάντησή τους.

Η αναπληρώτρια υπουργός ενημέρωσε τον δήμαρχο και τη διοίκηση της ΕΑΤΑ για την ανοδική πορεία του ελληνικού τουρισμού το 2016 και για τη δυναμική ανάπτυξη του τουρισμού στην Αθήνα. Συζητήθηκαν ακόμη οι θετικές προοπτικές για το 2017, σε εφαρμογή των στρατηγικών κατευθύνσεων της εθνικής τουριστικής πολιτικής και η ανάληψη κοινών δράσεων σε αυτήν την κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που το υπουργείο έχει καθιερώσει με τις Περιφέρειες και την τοπική αυτοδιοίκηση, η κα Κουντουρά συζήτησε με τον κ. Καμίνη τη συνεργασία στην ενιαία προβολή του τουριστικού προορισμού στις αγορές-στόχους μέσα από τον κεντρικό συντονισμό του υπουργείου και με την από κοινού υλοποίηση και στήριξη προωθητικών δράσεων στο εξωτερικό. Στόχος είναι η ενδυνάμωση της εικόνας της Αθήνας ως ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 μέρες τον χρόνο και στο πλαίσιο αυτό έμφαση θα δοθεί στη στοχευμένη προβολή και προώθηση του city break, με επίκεντρο την ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!