Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ημερησία]: Κέντρα Logistics με μια υπεύθυνη δήλωση
[Ημερησία]: Κέντρα Logistics με μια υπεύθυνη δήλωση

[Ημερησία]: Κέντρα Logistics με μια υπεύθυνη δήλωση

Πρόταση για την απλοποίηση έως το τέλος Νοεμβρίου των διαδικασιών εγκατάστασης και λειτουργίας κέντρων αποθήκευσης και διανομής, ώστε αυτή να γίνεται με μία υπεύθυνη δήλωση έναρξης λειτουργίας, έχει καταθέσει στους Θεσμούς το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη από το βήμα του 20ού Πανελλήνιου Συνεδρίου Logistics που πραγματοποιήθηκε στις 14 και 15 Οκτωβρίου.

Αναφορικά με τις μεταφορικές υποδομές, σημείωσε, ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η ενίσχυση των 7.000 επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην αποθήκευση και τη διαχείριση φορτίων, καθώς και των 20.000 μεταφορικών εταιρειών, που δημιουργούν έναν κύκλο εργασιών περισσότερων των 2,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τη Eurostat. Επίσης, η υφυπουργός ξεκαθάρισε πως γίνεται εθνική προσπάθεια για την ένταξη του εκσυγχρονισμού του στόλου μεταφορών στο αντίστοιχο πρόγραμμα.

Κεντρικός ομιλητής του συνεδρίου ήταν ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΙΒ), κ. Nicholas Jennett, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σημείωσε πως στόχος της EIB είναι η απευθείας χρηματοδότηση επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως μεγέθους, με δανεισμό που μπορεί να ξεκινά από 7 ή 7,5 εκατ. ευρώ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!