Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ημερησία]: Επιδείνωση των προσδοκιών των συμβούλων μάνατζμεντ – Τί δείχνει έρευνα
[Ημερησία]: Επιδείνωση των προσδοκιών των συμβούλων μάνατζμεντ – Τί δείχνει έρευνα

[Ημερησία]: Επιδείνωση των προσδοκιών των συμβούλων μάνατζμεντ – Τί δείχνει έρευνα

Ελαφρά επιδείνωση των προσδοκιών των συμβούλων μάνατζμεντ για τα βασικά οικονομικά μεγέθη καταγράφηκε το τρίτο τρίμηνο 2016, τόσο έναντι του προηγούμενου, όσο και έναντι του αντίστοιχου τρίμηνου του 2015, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τριμηνιαίας έρευνας του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μανατζμεντ (ΣΕΣΜΑ).

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΣΜΑ Βασίλειος Ρεγκούζας, κατά τη διάρκεια παρουσίασης των αποτελεσμάτων της έρευνας, «η ελαφρά επιδείνωση των προσδοκιών των συμβούλων μάνατζμεντ που καταγράφηκε το τρίτο τρίμηνο 2016 φαίνεται ότι οφείλεται σε αρνητικές επιπτώσεις από τα μέτρα που επιβλήθηκαν από την πρώτη αξιολόγηση του τρίτου μνημονίου, σε συνδυασμό με την υπέρμετρη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να διατηρήσουν την οικονομία σε ύφεση παρά το γεγονός ότι ήταν χαμηλότερη από το αναμενόμενο».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Ρεγκούζα, «η οικονομία δείχνει να ανακάμπτει το τρίτο και τέταρτο τρίμηνο 2016 με θετική αύξηση του ΑΕΠ που ελπίζω να λειτουργήσει θετικά και στις προσδοκίες των συμβούλων μάνατζμεντ. Από εκεί και πέρα, οι αρνητικές επιπτώσεις που προέκυψαν από την πρώτη αξιολόγηση θα ήταν αδιανόητο να επαληθευτούν και με τη δεύτερη αξιολόγηση».

Η κυβέρνηση, όπως ανέφερε ο κ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!