Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [IatroPedia]: «Ο σκελετός σου σε στηρίζει! Εσύ, τον προσέχεις;»
[IatroPedia]: «Ο σκελετός σου σε στηρίζει! Εσύ, τον προσέχεις;»

[IatroPedia]: «Ο σκελετός σου σε στηρίζει! Εσύ, τον προσέχεις;»


Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας Πεταλούδα ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τη πανελλαδική του εκστρατεία με τίτλο «Ο σκελετός σου σε στηρίζει! Εσύ, τον προσέχεις;» η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη της Εταιρείας Βιοτεχνολογίας AMGEN.

Η σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας, έχει οδηγήσει πολλούς συνανθρώπους μας στο να παραμελούν την υγεία τους. Η «Πεταλούδα», ως Σύλλογος Ασθενών βοηθάει στην πρόληψη αλλά κυρίως στην έγκαιρη αντιμετώπιση ασθενειών του σκελετού μας.

Η εκστρατεία είχε σαν επίκεντρο τις απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας με στόχο την παροχή δωρεάν εξετάσεων και ενημέρωσης του κοινού γύρω από την οστεοπόρωση, τη διατροφή, την πρόληψη, την αξία του συστηματικού ελέγχου και πολλά άλλα.

Πλήθος κόσμου αγκάλιασε σε κάθε εκδήλωση την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου Πεταλούδα και τελικά η κινητή μονάδα κατάφερε να επισκεφθεί τις παρακάτω περιοχές: Συκέα Λακωνίας, Αρχαία Ολυμπία, Κάρυστος Ευβοίας, Σιδηρόκαστρο Σερρών, Καλαμάτα, Φάρσαλα, Ασπροβάλτα, Ξάνθη, Δομοκός , Νέο Μοναστήρι, Πολύδροσο Φωκίδας, Ελασσόνα, Μεταμόρφωση Αττικής και Νέα Σμύρνη.

Με τις δωρεάν εξετάσεις που προσφέρθηκαν, επωφελήθηκαν πάνω από 2.200 άτομα ενώ τις ενημερωτικές ομιλίες παρακολούθησαν τουλάχιστον τα διπλάσια!

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε αυτή την καμπάνια, έδειξε ακόμα περισσότερο την ανάγκη του κόσμου να συνεχίσει αυτή η παροχή ακόμη πιο δυναμικά, επισκεπτόμενοι ακόμη πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATROPEDIA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!