Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Εγκαινιάστηκε το πρώτο κέντρο παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην Αθήνα
[Iatronet]: Εγκαινιάστηκε το πρώτο κέντρο παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην Αθήνα

[Iatronet]: Εγκαινιάστηκε το πρώτο κέντρο παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής στην Αθήνα

Tην κορδέλα έκοψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Πρόεδρο του CHINA ANHUI UNIVERSITY OF CHINESE MEDICINE, κ. Peng Daiyin.

Τα εγκαίνια του πρώτου Κέντρου Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Ιωάννη Κοτσιόπουλου, εκπροσώπου της Κινέζικης Πρεσβείας, της Πρυτάνεως του Παντείου Πανεπιστημίου κας Ισμήνης Κριάρη, του Καθηγητή Καρδιολογίας και Αντιπρύτανη ΕΚΠΑ κ. Δημήτρη Τουσούλη και της κας Τόνιας Μοροπούλου, Αντιπρυτάνεως του ΕΜΠ.

Στην ειδική τελετή, σε ένα κατάμεστο Κέντρο, παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης και της αυτοδιοίκησης, αξιωματούχων από την Κίνα, μελών της ιατρικής επιχειρηματικής κοινότητας και επιστημόνων από τις δυο χώρες, την κορδέλα έκοψαν ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας κ. Γιώργος Πατούλης, μαζί με τον Πρόεδρο του CHINA ANHUI UNIVERSITY OF CHINESE MEDICINE, κ. Peng Daiyin.

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας και Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι το νέο Κέντρο Κινεζικής Παραδοσιακής Ιατρικής της Αθήνας αποτελεί έργο ειδικού ενδιαφέροντος ως προς την εξέλιξη του Τουρισμού Υγείας στην Ελλάδα και μεγάλης σημειολογικής αξίας για τους νέους δρόμους επιστημονικής, τουριστικής, εκπαιδευτικής και πολιτιστικής ανταλλαγής μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Ο Πρόεδρος του CHINA ANHUI UNIVERSITY OF CHINESE MEDICINE, κ. Peng Daiyin, που ήρθε στη χώρα μας ειδικά για την τελετή των εγκαινίων, μίλησε για την ενίσχυση των σχέσεων Ελλάδας Κίνας και συμφώνησε με τους επικεφαλής του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας να εισαχθεί στο Πανεπιστήμιο του Anhui ειδικό μάθημα για τον Έλληνα πατέρα της Δυτικής Ιατρικής Ιπποκράτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!