Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΥΓΕΙΑ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ | [Iatronet]: Οι χρόνιοι πόνοι έκρυβαν όγκο δυόμιση κιλών στην κοιλιά έφηβης
[Iatronet]: Οι χρόνιοι πόνοι έκρυβαν όγκο δυόμιση κιλών στην κοιλιά έφηβης

[Iatronet]: Οι χρόνιοι πόνοι έκρυβαν όγκο δυόμιση κιλών στην κοιλιά έφηβης

Εισήχθη στο Νοσοκομείο Hadassah με πόνους στο στομάχι.

Μια δεκαεπτάχρονη με ιδιαίτερα δραστήρια και αθλητική ζωή εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Hadassah της Ιερουσαλήμ με πόνους στο στομάχι. Αυτό που δεν ήξερε ήταν ότι είχε ένα τεράστιο όγκο στην κοιλιά της, που ζύγιζε περισσότερο από δυόμιση κιλά.

«Η Tamar παραπονιόταν για πόνους στο στομάχι από νεαρή ηλικία», ανέφερε η μητέρα της. «Είχαμε έρθει σε επαφή με διάφορους γιατρούς που διενήργησαν εξετάσεις, αλλά τα αποτελέσματα έδειχναν ότι όλα ήταν φυσιολογικά, και επομένως νομίζαμε ότι όλα ήταν εντάξει. Αποδώσαμε τους πόνους της στο άγχος που προκλήθηκε από διάφορες αλλαγές στη ζωή της, όπως η μετακόμισή μας, οι εξετάσεις του σχολείου και η μη ισορροπημένη δίαιτα». Ένα βράδυ, θυμάται η μητέρα της, «η Tamar άρχισε να παραπονιέται για δυνατούς πόνους στην κοιλιά. Πράγματι η κοιλιά της είχε φουσκώσει απότομα. Η Tamar είναι πολύ λεπτό κορίτσι και αρκετά μικροκαμωμένη. Ανησυχήσαμε πολύ για το φούσκωμα που είχε». Η μητέρα της Tamar τη μετέφερε στο νοσοκομείο Hadassah, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το στομάχι της είχε όγκο ο οποίος καταλάμβανε ολόκληρη την κοιλιακή και πυελική κοιλότητα.

Ο ανώτερος χειρούργος, Δρ Uri Dior ειδικός στην γυναικολογική λαπαροσκοπική χειρουργική, εξήγησε ότι «κατά την αρχική εξέταση, εντοπίσαμε έναν όγκο και έπρεπε να διαπιστώσουμε την προέλευσή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: IATRONET

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!