Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τα βρήκαν Σούπερ Λίγκα-Nova
[Gazzetta]: Τα βρήκαν Σούπερ Λίγκα-Nova

[Gazzetta]: Τα βρήκαν Σούπερ Λίγκα-Nova

Στη συνεδρίαση που έγινε υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές επιβεβαιώνοντας το gazzetta.gr. Τα λεφτά που θα πάρουν οι ομάδες και πως θα μοιραστεί το ποσό στους τέσσερις μεγάλους.

Λευκός καπνός και για το θέμα που προέκυψε με τη Nova και την Σούπερ Λίγκα. Οπως έγινε γνωστό μετά τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας δε θα παρακρατηθούν οι ρήτρες όπως προβλεπόταν από την Nova και ταυτόχρονα η συνδρομητική τηλεόραση θα δώσει 235.000 ευρώ τα οποία θα μοιραστούν στις ομάδες άμεσα, όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το gazzetta.gr.

Τα συγκεκριμένα χρήματα είναι για τον μήνα Νοέμβριο και συμφωνήθηκε να δοθούν σε πέντε δόσεις αρχής γενομένης από την Δευτέρα. Με την προϋπόθεση βεβαίως όλα τα χρήματα να καταβληθούν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Ταυτόχρονα μένει ένα ποσό 700 με 750 χιλιάδων ευρώ το οποίοι θα μοιραστούν οι τέσσερις μεγάλες ομάδες. Οχι ισομερώς αλλά ανάλογα με την ανταποδοτικότητα και την εμπορικότητα των συλλόγων.

Μένει να δούμε τι θα γίνει και με το 1,2 εκατομμύρια ευρώ από τα περσινά play off. Για τα συγκεκριμένα χρήματα θα γίνει εκ νέου συνάντηση Σούπερ Λίγκας με Nova για να βρεθεί η χρυσή τομή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!