Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Βασιλειάδης για Grexit: «Αν δεν λάβει μέτρα το ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά»
[Gazzetta]: Βασιλειάδης για Grexit: «Αν δεν λάβει μέτρα το ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά»

[Gazzetta]: Βασιλειάδης για Grexit: «Αν δεν λάβει μέτρα το ποδόσφαιρο, όλα είναι πιθανά»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης τόνισε ότι η αναδιάρθρωση από μόνη της δεν αποτελεί τη μοναδική λύση, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για να απομακρυνθεί ο κίνδυνος ενός Grexit.

Διαβάστε τα πιο σημαντικά αποσπάσματα από όσα είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Βασιλειάδης στην εφημερίδα Real News:

Για την αναδιάρθρωση κι αν θα γιατρέψει τις παθογένειες του ποδοσφαίρου: «Η αναδιάρθρωση από μόνη της δεν μπορεί να αποτελέσει πανάκεια ή τη μοναδική λύση για τα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Το ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι κι αλλιώς, ταλανίζεται από πολλά ενδογενή προβλήματα, με το μεγαλύτερο αυτών την έλλειψη ενός σχεδίου που θα ξεκινά από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, από τους ίδιους τους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Με την αναδιάρθρωση όμως, σε συνδυασμό με το σταθερό πλαίσιο χρηματοδότησης, με το VAR και με όλες τις αλλαγές που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, όπως για παράδειγμα την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που σε λίγες μέρες, ξεκινά, φτιάχνουμε ένα πιο καθαρό μονοπάτι, ώστε να αποκτήσουμε ένα πρωτάθλημα πιο αξιόπιστο, οικονομικά προσοδοφόρο όχι μόνο για τους μετέχοντες του ποδοσφαίρου, αλλά και για το ίδιο το κράτος μέσω των φορολογικών εσόδων και του νέου οικονομικού κύκλου που μπορεί να δημιουργηθεί».

Για το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τις δυσκολίες και την επίλυσή του: «Το μεγάλο πρόβλημα είναι η έλλειψη αξιοπιστίας και διαφάνειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!