Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τσέφεριν: «Οι μεγάλοι σύλλογοι φέρνουν πολλά χρήματα»
[Gazzetta]: Τσέφεριν: «Οι μεγάλοι σύλλογοι φέρνουν πολλά χρήματα»

[Gazzetta]: Τσέφεριν: «Οι μεγάλοι σύλλογοι φέρνουν πολλά χρήματα»

Οι διάλογοι του προέδρου της UEFA, Τσέφεριν, στη συνάντηση με τους προέδρους των λιγκών σχετικά με τις αλλαγές στο Champions League αποκαλύφθηκαν και δίνουν το κλίμα.

Η UEFA σε συνεργασία με την ECA, την ένωση των συλλόγων, κατάρτισαν το πρώτο πλάνο για τις αλλαγές που έρχονται στο Champions League από το 2024 . Αυτό το πλάνο συνάντησε αντιδράσεις από τις κορυφαίες λίγκες, που φαίνεται ότι θα οδηγήσει και σε σύγκρουση με τους ίδιους τους συλλόγους τους. Το Associated Press ήρθε να αποκαλύψει όχι μόνο το πλάνο, αλλά και τους διαλόγους του προέδρου της UEFA, Τσέφεριν, με τους προέδρους των λιγκών (Ισπανία, Ιταλία και Γερμανία φαίρονται να διαφώνησαν έντονα, ενώ υπέρ δεν ήταν ούτε η Αγγλία).

«Μιλώντας για τους μεγάλους συλλόγους είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι λαμβάνουν πολλά χρήματα, το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων λόγω των αποτελεσμάτων τους. Και είναι αλήθεια ότι πρέπει να το σκεφτούμε αυτό. Είναι αλήθεια, όμως, και ότι φέρνουν και πάρα πολλά χρήματα στα ταμεία, κάτι που ξεχνιέται εύκολα», τόνισε αρχικά ο Τσέφεριν, ο οποίος κατηγορήθηκε από τους εκπροσώπους των πρωταθλημάτων ότι «σκοτώνει το ποδόσφαιρο».

«Δεν πρόκειται να προσβάλουμε κανέναν, αλλά όσο ακούγονται αυτά που λέμε, τότε λιγότερος χώρος θα υπάρχει για συζήτηση», προειδοποίησε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!