Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Τρικυμία» στις σχέσεις Μάντη-Καγιαλή με την ΕΙΟ με αφορμή τους Ολυμπιακούς
[Gazzetta]: «Τρικυμία» στις σχέσεις Μάντη-Καγιαλή με την ΕΙΟ με αφορμή τους Ολυμπιακούς

[Gazzetta]: «Τρικυμία» στις σχέσεις Μάντη-Καγιαλή με την ΕΙΟ με αφορμή τους Ολυμπιακούς

Οι Ολυμπιονίκες αμφισβητούν την διαδικασία πρόκρισης της ΕΙΟ και η ομοσπονδία απαντά.

Κόντρα ανάμεσα στους Ολυμπιονίκες της κλάσης των 470 Μάντη-Καγιαλή και την ΕΙΟ ξέσπασε μετά από την αμφισβήτηση της διαδικασίας πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Οι δυο αθλητές έχουν εξαφασλίσει από το Παγκόσμιο το εισιτήριο για το Τόκιο αλλά η ΕΙΟ όπως κάθε χρονιά πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και σε κάθε κλάση διοργανώνει εσωτερικούς αγώνες πρόκρισης για να δοθεί το εισιτήριο της Ελλάδος για τους Αγώνες.

Οι Μάντης-Καγιαλής τονίζουν σε ανακοίνωση τους ότι είναι υποτιμητικό να συμμετάσχουν σ’ αυτούς και σημειώνουν ότι τους χαλούν το πρόγραμμα τους και ζητούν την ακύρωση τους.

Η ανακοίνωση των δύο πρωταθλητών:

«Την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» την εξασφαλίσαμε εμείς προσωπικά, καταβάλλοντας τιτάνια προσπάθεια στο τελευταίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ενοσίμα μένοντας μάλιστα μόλις έναν βαθμό εκτός βάθρου. Αυτή η πρόκριση μας αξίζει δικαιωματικά, μετά από την υπεράνθρωπη, εξοντωτική και άκρως δαπανηρή πορεία που έχουμε ακολουθήσει από την επόμενη μέρα κιόλας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, όπου κατακτήσαμε το χάλκινο μετάλλιο.

Θεωρούμε λοιπόν αδιανόητο, όταν την πρόκριση την οποία κατακτήσαμε εμείς για την Ελλάδα με αντιπάλους τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη, να μας ζητά η ΕΙΟ να την διεκδικήσουμε σε δύο αδιάφορους αγώνες κόντρα σε πληρώματα που είναι δεκάδες θέσεις πιο κάτω από εμάς στην παγκόσμια κατάταξη και φυσικά δεν έχουν πιάσει τα όρια συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!