Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
19 °C 6 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
18 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Η ΓΣ του Παναθηναϊκού που πρέπει να δώσει απαντήσεις!
[Gazzetta]: Η ΓΣ του Παναθηναϊκού που πρέπει να δώσει απαντήσεις!

[Gazzetta]: Η ΓΣ του Παναθηναϊκού που πρέπει να δώσει απαντήσεις!

Το μεσημέρι της Παρασκευής η κρίσιμη Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία θα φανεί το κατά πόσο έχει προχωρήσει ουσιαστικά η μεταβίβαση μετοχών στον Παϊρότζ. Δεν έχει ορίσει μέχρι και σήμερα εκπρόσωπο ο Ταϊλανδός.

Η εβδομάδα πηγαίνει προς το τέλος της και η κρίσιμη Γ.Σ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται προ των πυλών. Στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της εταιρίας θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, στην οποία θα αποφασιστεί και τυπικά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά δέκα εκατομμύρια ευρώ, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στην πλευρά του Παϊρότζ να βάλει το συγκεκριμένο ποσό και να αποκτήσει σημαντικό κομμάτι των μετοχών του κλαμπ έστω και με τεράστια καθυστέρηση και σημαντική αδιαφάνεια στην όλη διαδικασία.

Το πόσο μεγάλο ή μικρό θα είναι το ποσοστό, θα εξαρτηθεί από την τιμή της μετοχής και από το αν το ποσό θα καλυφθεί εξ᾽ ολοκλήρου από την Panasia ή αν θα έχει συμμετοχή και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος με τα υπάρχοντα δεδομένα θα συνεχίσει να έχει ρόλο και λόγο στις αποφάσεις για αρκετό καιρό ακόμα.

Από κει και πέρα, στην ΓΣ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα οριστεί εκπρόσωπος των ενδιαφερόμενων επενδυτών, σημάδι που θα δείξει ότι έχει γίνει ουσιαστική και όχι επικοινωνιακή πρόοδος στις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και φυσικά το αν θα υπάρξουν άνθρωποι του Παϊρότζ στο νέο Δ.Σ της ΠΑΕ και σε σημαντικές θέσεις της εταιρίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!