Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 0 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Το… λάθος της Super League με NOVA και το νέο… τοπίο
[Gazzetta]: Το… λάθος της Super League με NOVA και το νέο… τοπίο

[Gazzetta]: Το… λάθος της Super League με NOVA και το νέο… τοπίο

Το Gazzetta.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και στέκεται στο πως… έσπασαν οι διαπραγματεύσεις της Super League με τη NOVA για την Κεντρική Διαχείριση αλλά και την παράμετρο της COSMOTE TV.

Τέλος εποχής στα τηλεοπτικά δεδομένα με NOVA και Λίγκα λοιπόν όπως τα ξέραμε . Από εκεί που η Super League διαπραγματευόταν με το συνδρομητικό για να πάρει 33 ή και 34 εκατ. ευρώ δεν θα πάρει ούτε τα 30 που θα της προσέφερε. Αυτό που έχει συζητηθεί… εσωτερικά στην Super League ήταν πως ένα βασικό και στρατηγικό λάθος της ήταν να δεχθεί να γίνει επιμέρους διαπραγμάτευση για το συμβόλαιο των περίοδων ’17-’19. Υπάρχει δηλαδή η άποψη πως η Λίγκα θα έπρεπε να ήταν απόλυτη και αρνητική σε αυτό το σκέλος.
Η NOVA δήλωσε αδυναμία να δώσει τα 37 εκατ. ευρώ της συμφωνίας που ήδη υπήρχε και να προσφέρει αντ’ αυτού 30. Η Λίγκα μέσω των διαδικασιών της από το Δ.Σ. ζήτησε 33 – 34 εκατ. ευρώ. Ωστόσο όπως προκύπτει από πηγές κοντά στην Super League το συνδρομητικό κανάλι δεν απάντησε ποτέ θετικά ή αρνητικά στην αντιπρόταση της Λίγκας. Αντ’ αυτού προχώρησε στην άσκηση του μονομερούς δικαιώματός της για τον πρόωρο τερματισμό της Σύμβασης της Κεντρικής Διαχείρισης που υπήρξε για τις 15 ομάδες αφού ο ΠΑΟΚ έκανε χωριστά deal για το συμβόλαιό του έως το 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!