Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Το… Elite “μονοπάτι” που «παντρεύει» τον αθλητισμό με την εκπαίδευση!
[Gazzetta]: Το… Elite “μονοπάτι” που «παντρεύει» τον αθλητισμό με την εκπαίδευση!

[Gazzetta]: Το… Elite “μονοπάτι” που «παντρεύει» τον αθλητισμό με την εκπαίδευση!

To gazzetta.gr φωτίζει την ιστορία του 19χρονου πρωταθλητή Ελλάδας στην πεταλούδα, Πάρη Ράπτη, που χάρη στο πρωτοποριακό “Elite Athlete Programme” του CGS, συνδυάζει σπουδές και αθλητισμό και διαπρέπει στην Αμερική!

Από μικρό παιδί ακόμη, η άνεσή του στο νερό ήταν εμφανής! Το κίνητρο για να πέσει στην πισίνα, πριν καλά-καλά κλείσει τα 5 χρόνια του, ήρθε μέσω του μεγαλύτερου αδελφού που κολυμπούσε στον Νηρέα Γέρακα και πριν ο ίδιος εγγραφεί στις ακαδημίες του εν λόγω συλλόγου, είχε ήδη καταθέσει τα πρώτα του διαπιστευτήρια κατακτώντας την πρωτιά ενός κολυμβητικού τουρνουά νηπίων!

Έκτοτε, η ανοδική του πορεία ήταν αδιάλειπτη! Από την προαγωνιστική ομάδα του Νηρέα, υπό τις οδηγίες του Νίκου Φλεριανού και τους επίλεκτους της ΚΟΕ, σε ηλικία μόλις 9 ετών, μέχρι την αγωνιστική, υπό την καθοδήγηση του προπονητή και μέντορά του, Γιάννη Βελέντζα και εν συνεχεία την προεθνική, ο Πάρης Ράπτης πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής και εφηβικής του ηλικίας μέσα στο νερό, μετρώντας πλακάκια και θέτοντας στόχους στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι δυνατότητές του, άλλωστε, ήταν απεριόριστες και επιβεβαιώνονταν σε κάθε αγώνα που αποφάσιζε να συμμετάσχει. Από σχολικούς και πολυεθνείς με το σχολείο και τον σύλλογό του, μέχρι Βαλκανικούς, Μεσογειακούς και Ευρωπαϊκούς με τις Εθνικές ομάδες. Μεγαλώνοντας, όμως, ο Πάρης δεν άργησε να αντιληφθεί την ευκαιρία και την προοπτική που μπορεί να του δώσει το ταλέντο του στην κολύμβηση, αν αυτό συνδυαστεί με την ακαδημαϊκή πρόοδο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!