Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: «Τιμή μου ο Παναθηναϊκός, χωρίς τους γονείς μου δεν θα τα κατάφερνα»
[Gazzetta]: «Τιμή μου ο Παναθηναϊκός, χωρίς τους γονείς μου δεν θα τα κατάφερνα»

[Gazzetta]: «Τιμή μου ο Παναθηναϊκός, χωρίς τους γονείς μου δεν θα τα κατάφερνα»

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ, ο παίκτης της εφηβικής ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού Σταμάτης Κουλούρης μιλά στο gazzetta.gr για τους «πράσινους» αλλά και για τον συνδυασμό σπουδών και αθλητισμού.

Ο Σταμάτης Κουλούρης αγωνίστηκε για δύο χρόνια στα εφηβικά του Παναθηναϊκού και τελειώνοντας το σχολείο βρέθηκε μπροστά στη δύσκολη απόφαση για τις σπουδές του. Μετά από πολλές αναζητήσεις αλλά και προτάσεις από κολέγια, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο ταξίδι για τις Ηνωμένες Πολιτείες και να συνδυάσει εκεί τις σπουδές με το μπάσκετ.

Στο gazzetta.gr μίλησε για τις επιλογές του, τον Παναθηναϊκό, τον συνδυασμό σπουδών και αθλητισμού αλλά και τη στήριξη της οικογένειας του.

Πως πήρες την απόφαση να συνεχίσεις τις σπουδές σου στις ΗΠΑ, αφήνοντας το σπίτι σου και τον Παναθηναϊκό;

«Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά περισσότερο μια τεράστια απόφαση. Τον πιο σημαντικό ρόλο στην ιστορία έπαιξε η θέληση και η αποφασιστικότητα που έχει ο καθένας από εμάς για να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Οι συνθήκες μερικές φορές σε κάνουν να παίρνεις τέτοιου είδους αποφάσεις. Στην δική μου περίπτωση οι καλές σπουδές σε ένα πάρα πολύ καλό Πανεπιστήμιο όπως είναι το Bard συνδυασμένες με ένα καλό κολεγιακό επίπεδο μπάσκετ ήταν ο εξαρχής μου στόχος, ο οποίος μετά από πολύ κόπο και προσπάθεια, αλλά και ιδρώτα στο γήπεδο έβγαλα εις πέρας».

Ποια είναι τα συναισθήματα σου λίγο πριν μπεις στο αεροπλάνο; Υπάρχει φόβος, αγωνία ή γλυκιά προσμονή;

«Τα συναισθήματα μου θα μπορούσα να πω ότι είναι ανάμεικτα. Νιώθω χαρά από την μια πλευρά, διότι τελικά το όνειρο μου γίνεται πραγματικότητα αλλά και λύπη διότι άτομα που αγαπώ και νοιάζομαι θα έχω να τους δω για πολύ καιρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!