Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Θετικό βήμα για την δημιουργία «Σπιτιού του Υγρού Στίβου» στους Θρακομακεδόνες
[Gazzetta]: Θετικό βήμα για την δημιουργία «Σπιτιού του Υγρού Στίβου» στους Θρακομακεδόνες

[Gazzetta]: Θετικό βήμα για την δημιουργία «Σπιτιού του Υγρού Στίβου» στους Θρακομακεδόνες

Θετική απάντηση της ΚΟΕ, στην πρόταση της ΓΓΑ για τους Θρακομακεδόνες

Θετικό βήμα για την υλοποίηση ενός σχεδίου που ταλανίζει χρόνια τα αθλήματα του υγρού στίβου στην Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί η πρόταση της ΓΓΑ για δημιουργία Προπονητικού Κέντρου στους Θρακομακεδόνες.

Μπορεί το ελληνικό πόλο να έχει κερδίσει μετάλλια σε Παγκόσμια, Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί η κολύμβηση να έχει επίσης μετάλλια σ’ όλες τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά “Σπίτι του Υγρού Στίβου” δεν υπάρχει και οι αθλητές των τμημάτων της είναι… τσιγγάνοι.

Η ΚΟΕ ενημερώνει ότι αποδέχτηκε την πρόταση της ΓΓΑ για δημιουργία Κέντρου στους Θρακομακεδόνες αλλά η Πολιτεία έως σήμερα δεν έχει δείξει συνέπεια στις δεσμεύσεις της.

Η ενημέρωση της ΚΟΕ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση (3.7.19), αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την δημιουργία σύγχρονου Προπονητικού Κέντρου για τα Αθλήματα της, στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

Η ΓΓΑ, στην οποία ο ΟΑΕΔ έχει παραχωρήσει για 99 χρόνια τις εγκαταστάσεις, αναλαμβάνει την υποχρέωση να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να αναγείρει χώρους φιλοξενίας (Ξενώνες) των αθλητών /τριών.

Από πλευράς ΚΟΕ, ορίστηκαν ως εκπρόσωποι της, στην υλοποίηση της πρότασης της ΓΓΑ, ο Γενικός της Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Νίκος Σπηλιωτόπουλος, οι οποίοι σε συνδυασμό με αντίστοιχους εκπροσώπους της ΓΓΑ, θα ασχοληθούν με τα τεχνικά ζητήματα και τις λεπτομέρειες οργάνωσης και διαμόρφωσης του Προπονητικού Κέντρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!