Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
9 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
8 °C 3 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Θεοδωρίδης: «Πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού»
[Gazzetta]: Θεοδωρίδης: «Πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού»

[Gazzetta]: Θεοδωρίδης: «Πιστός στρατιώτης του Ολυμπιακού»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ήταν συγκινημένος από τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του Ολυμπιακού με τον ίδιο να τονίζει πως θα είναι πάντα στρατιώτης του συλλόγου.

Μπορεί ο Σάββας Θεοδωρίδης να έμεινε εκτός Δ.Σ. του Ολυμπιακού, αλλά ορίστηκε επίτιμος πρόεδρος με τον ίδιο να μην κρύβει την συγκίνησή του.

«Συγκινήθηκα με την ενέργεια του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη τιμή που μου έκανε. Πραγματικά είναι ξεχωριστό να αναγνωρίζουν την προσφορά σου, όμως να ξέρετε ότι αυτό δεν θα το έκανε ο καθένας. Ξέρει να εκτιμά ο Μαρινάκης και είναι άξιος να κυβερνά τη μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα», ανέφερε αρχικά στον Πρωταθλητή.

Για το γεγονός πως πλέον θα παρακολουθεί τα ματς από την εξέδρα ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού είπε: «Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα, όμως σας λέω ότι θα μείνω πάντα στρατιώτης του Ολυμπιακού. Και πάντα θα είμαι απέναντι σε αυτούς που τον πολεμούν και προσπαθούν να του στερήσουν αυτό που δικαιούται στο γήπεδο. Θα είμαι κοντά στους παίκτες και τον προπονητή, θα πηγαίνω και θα τους βλέπω στα αποδυτήρια και θα τους ενθαρρύνω για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους».

Όσο για το πώς βλέπει την ομάδα ανέφερε: «Όπως ξέρετε κατά τη δική μου άποψη το μυστικό της κάθε ομάδας κρύβεται στα αποδυτήρια. Και ο Ολυμπιακός έχει καλό προπονητή και καλούς παίκτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!