Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς από το Λαύριο! (pic)
[Gazzetta]: Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς από το Λαύριο! (pic)

[Gazzetta]: Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς από το Λαύριο! (pic)

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοίνωσε πως όλα τα έσοδα από τα ημερολόγια της ομάδας θα διατεθούν για να στηρίξουν τον αγώνα που δίνει ένα βρέφος 3 μηνών για τη ζωή του!

Μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς από το Λαύριο!

Οι «κουκουβάγιες» φανερώνουν για ακόμα μια φορά το ευαίσθητο «πρόσωπό» τους, καθώς θα δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους σε ένα κοριτσάκι μόλις τριών μηνών, το οποίο πάσχει από μηνιγγομυελοκήλη και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα σε ιδιωτική κλινική.

Έτσι, η ΚΑΕ ανακοίνωσε πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των ημερολογίων της ομάδας θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο βρέφος και κάλεσαν τον κόσμο να βοηθήσει κι αυτός με τη σειρά του.

Η ανακοίνωση:

«Στο Λαύριο “Αθλητισμός & κοινωνική ευαισθησία” πάνε μαζί. 

Όλα τα αθλητικά σωματεία της Λαυρεωτικής ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα κοινό σκοπό: το δικαίωμα στη ζωή ενός βρέφους 3 μηνών!

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας. Μόνο που στον… στίβο της κάποιοι αναγκάζονται να μπουν από πολύ νωρίς. Ένας από τους μικρούς αγωνιστές της ζωής είναι ένα κοριτσάκι 3 μηνών με μηνιγγομυελοκήλη το οποίο απαιτείται να χειρουργηθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο (λόγω αδυναμίας πραγματοποίησης της επέμβασης σε δημόσιο ίδρυμα).

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!