Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Superleague 2019-2020. Τα καλά γιατί δεν λέγονται και δεν γράφονται;
[Gazzetta]: Superleague 2019-2020. Τα καλά γιατί δεν λέγονται και δεν γράφονται;

[Gazzetta]: Superleague 2019-2020. Τα καλά γιατί δεν λέγονται και δεν γράφονται;

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου επιχειρεί έναν γενικό απολογισμό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της SuperLeague και κάνει συγκρίσεις με όσα συνέβαιναν στον ίδιο χώρο, λίγα χρόνια νωρίτερα.

Τα καλά να λέγονται και να γράφονται… Όσο και αν δεν συμφέρουν στην προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. Επειδή όμως από θεωρίες χορτάσαμε, πάμε στην ουσία και σε συγκεκριμένα στοιχεία για την ελληνική SuperLeague.

Για όσους ξεχνούν εύκολα ή όσους εσκεμμένα δεν θέλουν να θυμούνται, πριν (πολύ) λίγα χρόνια στο κορυφαίο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, είχαμε: Εντελώς άδεια γήπεδα με περίπου 15-20 χιλιάδες κομμένα εισιτήρια σε κάθε αγωνιστική. Τότε, πριν 3-4-5 χρόνια, η τρομακτική αδικία και η μονομερής εύνοια υπέρ συγκεκριμένων, δημιουργούσαν εβδομάδα παρά εβδομάδα τρομερά επεισόδια από αγανακτισμένους οπαδούς. Ήταν εκείνα τα χρόνια όπου ο πρωταθλητής κρίνονταν από τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Ναι… Επρόκειτο για την περίοδο του «κοριόπολις», της «Οργάνωσης ή Συμμορίας», των υποθέσεων που αφορούσαν στημένα ματς και όλων όσων ακούσαμε και διαβάσαμε στις ηχογραφημένες συνομιλίες. Τότε, που ΟΛΑ μα ΟΛΑ είχαν ένα επίκεντρο και στρέφονταν γύρω από τον ίδιο άξονα, για να εξυπηρετούνται τα ίδια συμφέροντα.

Για να γίνουμε ακόμα πιο συγκεκριμένοι και ΠΑΝΤΑ με στοιχεία ΧΩΡΙΣ θεωρίες και γενικότητες, πάμε να συγκρίνουμε με το σήμερα.

Σήμερα, εν έτη 2019 (αλλά σε ένα ποσοστό πέρυσι και πρόπερσι) συναντάμε στα ελληνικά γήπεδα της πρώτης κατηγορίας:

- Αύξηση στην παρουσία των φιλάθλων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!