Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Super League 1: Πρωτάθλημα με τρεις γύρους ή με play off και play out; (poll)
[Gazzetta]: Super League 1: Πρωτάθλημα με τρεις γύρους ή με play off και play out; (poll)

[Gazzetta]: Super League 1: Πρωτάθλημα με τρεις γύρους ή με play off και play out; (poll)

Σε μία χρονική περίοδο όπου παραμένει υπό επεξεργασία το format του πρωταθλήματος της νέας περιόδου το Gazzetta.gr βάζει σε poll δύο βασικές εκδοχές που μπορεί να γίνει η διοργάνωση.

Στο τραπέζι υπήρχαν – όπως έχετε διαβάσει το τελευταίο διάστημα και στο Gazzetta – και παραμένουν δύο προτάσεις για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Super League 1. Η μία εκ μέρους του Λυσσάνδρου και της ΑΕΚ που έδειχνε επικρατέστερη και η άλλη με play off και play out.
Ο ΠΑΟΚ από μέρους του δεν δείχνει να συμφωνεί με τα play off ενώ ο Ολυμπιακός το συζητούσε. Προφανώς και στα play off και play out θα κρίνονταν και τίτλος και αντίστοιχα ο υποβιβασμός. Από την άλλη το πρότζεκτ για 3 γύρους στην Super League 1 θα έχει έναν ενδιάμεσο γύρο (σ.σ. μεταξύ α’ και γ’ γύρου).
Πρόκειται για έναν γύρο που θα καθορίζεται από τη βαθμολογία του πρώτου γύρου. Σαν ένα μίνι πρωτάθλημα δηλαδή. Ο ενδιάμεσος γύρος θα τοποθετείται το διάστημα Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου με 2 ομίλους των 7 ομάδων. Στον έναν όμιλο θα είναι οι μονές ομάδες, δηλαδή 1ος του α’ γύρου – 3ος – 5ος και ούτω καθεξής και στον β’ οι ζυγοί αριθμοί.
- Πιο κάτω μπορείτε να ψηφίσετε στο σχετικό poll.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!