Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Στην κορυφή των ευρωπαϊκών πωλήσεων το Nissan Leaf
[Gazzetta]: Στην κορυφή των ευρωπαϊκών πωλήσεων το Nissan Leaf

[Gazzetta]: Στην κορυφή των ευρωπαϊκών πωλήσεων το Nissan Leaf

Το κορυφαίο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο στις ευρωπαϊκές αγορές είναι το Nissan Leaf, συνεχίζοντας με αμείωτο ρυθμό να κερδίζει την εμπιστοσύνη των αγοραστών.

Περισσότερα από 18.000 νέα Nissan LEAF ταξινομήθηκαν στην Ευρώπη, μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραγγελίες του νέου Nissan LEAF έχουν ξεπεράσει τις 37.000 από τον περασμένο Οκτώβριο, όπου και ξεκίνησε η εμπορική διάθεση του νέου μοντέλου. Το νέο Nissan LEAF προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση αλλά και περιβαλλοντική απόδοση μέσω ενός ηλεκτρικού κινητήρα, σε συνδυασμό με ένα δυναμικό στυλ και προηγμένες τεχνολογίες υποστήριξης του οδηγού.

Η μεγαλύτερη μπαταρία των 40 κιλοβατωρών, διαμορφώνει την εμβέλεια του αυτοκινήτου στα 270 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης και σύμφωνα με τα νέα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκπομπών και κατανάλωσης του WLTP. Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις επιδόσεις του. Κέρδισε το βραβείο Παγκόσμιο Πράσινο Αυτοκίνητο 2018 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης και έλαβε βαθμολογίες ασφάλειας 5 αστέρων, τόσο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), όσο και από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

Το νέο LEAF αποτελεί την ναυαρχίδα του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Διαθέτει πλήθος νέων, καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους πελάτες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!