Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Gazzetta]: Στην Κολωνία θα πληρώνουν τις κλήσεις στα σούπερ μάρκετ
[Gazzetta]: Στην Κολωνία θα πληρώνουν τις κλήσεις στα σούπερ μάρκετ

[Gazzetta]: Στην Κολωνία θα πληρώνουν τις κλήσεις στα σούπερ μάρκετ

Όποιοι παίρνουν κλήση για παράνομη στάθμευση στη γερμανική πόλη της Κολωνίας, θα μπορούν να την πληρώνουν από την άνοιξη σε ένα από τα περίπου 1.200 σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Στα σούπερ μάρκετ θα μπορούν να πληρώνουν τις κλήσεις για παράνομη στάθμευση οι κάτοικοι της Κολωνίας. Η νέα υπηρεσία θα λειτουργήσει από την άνοιξη του 2020, ενώ η Κολωνία είναι η πρώτη γερμανική πόλη που την εφαρμόζει. Οι παραβάτες θα μπορούν να κάνουν τα ψώνια τους και να πληρώνουν μαζί με αυτά στο ταμείο και την κλήση σε ένα από τα περίπου 12.000 καταστήματα του λιανικού εμπορίου, που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα. Προς το παρόν προβλέπεται αυτή η δυνατότητα μόνον για κλήσεις εξαιτίας παράνομης στάθμευσης και όχι για άλλες παραβάσεις του γερμανικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Για να γίνει αυτό δυνατόν, θα αποστέλλονται οι κλήσεις ταχυδρομικά στη διεύθυνση των παραβατών και στο έγγραφο θα υπάρχει ένας κωδικός, που θα τον σκανάρουν στα ταμεία των καταστημάτων. Το κόστος θα είναι το ίδιο είτε αποφασίσει να καταθέσει ο ιδιοκτήτης του οχήματος τα χρήματα μέσω τραπέζης είτε το κάνει στο σούπερ μάρκετ. Οι δημοτικές Αρχές της Κολωνίας θεωρούν ότι θα διευκολυνθούν με αυτόν τον τρόπο όσοι πολίτες δεν μπορούν να κάνουν ηλεκτρονικές συναλλαγές, αλλά και εκείνοι που δεν θα χρειάζεται να προσέλθουν στο γκισέ της τράπεζας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!