Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
11 °C 5 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
9 °C 5 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Gazzetta]: Σπανός: «Το όπλο δεν μου άρεσε οπτικά, οι μεγάλοι να κάτσουν σε ένα τραπέζι»!
[Gazzetta]: Σπανός: «Το όπλο δεν μου άρεσε οπτικά, οι μεγάλοι να κάτσουν σε ένα τραπέζι»!

[Gazzetta]: Σπανός: «Το όπλο δεν μου άρεσε οπτικά, οι μεγάλοι να κάτσουν σε ένα τραπέζι»!

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός, υπογράμμισε πως δεν του άρεσε η εικόνα με το όπλο του Ιβάν Σαββίδη και ότι οι μεγάλοι πρέπει να κάτσουν να βρουν τις λύσεις.

Ο κ. Σπανός μετά την συνάντηση με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη επισήμανε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση. Μας ζήτησε ο κ. Βασιλειάδης τις απόψεις μας πάνω σε κάποιες προτάσεις για την αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα και δεν υπήρχε αντίρρηση γιατί οι ομάδες που ήμασταν σήμερα εδώ δεν δημιουργούμε προβλήματα. Οι ομάδες που δημιουργούν προβλήματα να υφίστανται και τις συνέπειες. Είμαστε όλοι κατά της διακοπής γιατί έχουμε και οικονομικά προβλήματα.

Συζητήσαμε και κάποια πράγματα και για την συμφωνία με τον ΟΠΑΠ και τα τηλεοπτικά. Οι ομάδες που βρεθήκαμε εδώ δεν δημιουργούμε προβλήματα. Επιτέλους οι μεγάλες ομάδες να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να λύσουμε τα ζητήματα για να πάμε μπροστά. Δεν πιστεύω σε αδιέξοδα: αδικούμε την εικόνα του ποδοσφαίρου. Πρέπει οι παράγοντες να έχουμε αυτοσυγκράτηση και αν το καταφέρουμε και έχουμε ειλικρίνεια, μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Σήμερα 6 ομάδες ακούσαμε όσα μας ανέλυσε ο Υπουργός και δεν έχουμε αντίρρηση. Δεν προκαλούμε εμείς θέματα. Όσα πρέπει να κάνουμε σε συνεργασία με ΕΠΟ και ΦΙΦΑ ήμασταν όλοι εδώ πρόθυμοι να το κάνουμε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: GAZZETTA

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!